Ammattitaitoista rakentamista ja remontoitia jo yli 10 vuoden kokemuksella!

Pepen Maalaus Oy on täyden palvelun maalaus- ja remonttiliike. Tarjoamme ammattitaitoista palvelua yli 10 vuoden kokemuksella. Toimialueemme ulottuu Porista koko Satakuntaan ja Turun alueelle, ja sopimuksen mukaan lähdemme kauemmaksikin.

Teemme maalaus- ja remonttitöitä pääasiassa yksityisille ja taloyhtiöille. Lisäksi teemme alihankintatöitä rakennusliikkeille, kuten MVR-Yhtymälle, Skanskalle ja AS-Valmisteelle. Räätälöimme palvelumme ja työn toteutuksen aina asiakkaan tarpeita vastaavaksi.

Käytössämme on laaja kalusto henkilönostureista märkäimureihin. Nykyaikaisen tekniikan ja tehokkaiden työmenetelmien ansiosta palvelumme on nopeaa ja sujuvaa.

Työntekijämme ovat koulutettuja ja kokeneita alan ammattilaisia, joilla on halu tehdä työnsä mahdollisimman hyvin. Meillä on keittiöiden ja pesuhuoneiden remontointiin vaadittava vedeneristyssertifikaatti.

Kun suunnittelet peltikaton maalausta tai muunlaista remonttityötä, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan lisää työn toteutuksesta ja aikataulusta. Pyydä tarjous!

Pepen Maalaus Oy, Pori
Pepen Maalaus Oy, Pori
Pepen Maalaus Oy, Pori