logo

Hae koko Suomesta tai läheltäsi

Hae henkilöitä nimellä tai numerolla

Hae yrityksiä

Hae palveluita läheltäsi

Hae yrityksiä tai palveluita

Hae koko Suomesta tai läheltäsi


Raahe
/Hämeenaho

Hämeenaho

Rautaruukintie 35, 92100 Raahe

Päätoimiala:

Kuljetusliike

profile-1
profile-2
profile-3
profile-4
profile-5
profile-6
profile-7
profile-8
profile-9
Soita: 040 026 5507Verkkosivusto

Ratkaisemme lupaukset todeksi

Meille kiertotalouden massavirtojen hallinta on keino saavuttaa asiakkaidemme tavoitteet vastuullisemmasta huomisesta. Perheyhtiön arvoilla, pitkällä kokemuksella ja osaamisella sekä alan edistyksellisimmällä kalustolla muutamme lupaukset todellisiksi ratkaisuiksi.

Palvelu

Ydinpalvelumme koskee kiertotaloutta. Keräämme teräksen valmistuksen sivutuotteita ja metallin jatkojalostuksesta syntyneitä työstö- ja hukkamateriaaleja. Käsittelemme sivutuotteet ja toimitamme toimeksiantajallemme materiaalit uusiokäyttöön.

Myös infrarakentamiseen liittyvät maarakennustyöt ovat iso osa toimintaamme. Eri puolella Suomea olemme olleet mukana vuosien ajan muun muassa energia- ja tuulivoimalahankkeissa ja myös suunnitelmamme laajentaa Ruotsiin on jo konkretisoitunut.

Sivutuotekäsittelyt

Keräämme, käsittelemme ja toimitamme uusiokäyttöön teräksen valmistuksesta ja metallin jatkojalostuksessa syntyviä sivuvirtoja. Meillä on oma raskaan sarjan kalusto, jälkikäsittelylaitos ja teollisuusalueella turvallisesti toimimaan tottunut henkilöstö. Keräämme ja käsittelemme tonneittain kuonaa, metallin neitseellistä hukkamateriaalia ja kuljetamme tehtailla puristetut briketit uusiokäytettäväksi.

Sivutuotteiden käsittely koskee myös maanrakennuspalveluitamme. Murskaamme ja uusiokäytämme infrahankkeen pohjatöistä kertyneet kivet ja lohkareet paikan päällä. Asiakkaanamme pienennät hiilijalanjälkeäsi ja asemoit yrityksenne vihreän siirtymän etulinjaan.

Tehdaspalvelut

Tiedämme tehdasalueiden toimintalogiikan ja meillä on syvä tietämys prosesseista. Hoidamme tehdasalueilla erilaisia kuljetuksia ja materiaalien sivuvirtojen hallintaa sekä vuokraamme työkoneita, joita pidämme yllä korjaamossamme. Tehtaan laajennuksen tai toimintojen muuttuessa olemme myös oikea kumppani siirtämään rakennuksia, koneita ja materiaaleja seisakkiajan puitteissa. Tarvittaessa voimme tarjota myös laiteasennuksia. Henkilöstömme ja työkoneemme ovat tehdasalueella edustajiamme ja voit olla varma, että puheet ja teot kohtaavat.

Tehdaspalvelumme sopivat useille teollisuuden aloille. Palvelemme koko Suomen alueella.

Projektitoiminta

Projektikokonaisuuksien hallintapalvelumme koskee infra- ja isojen kokonaisuuksien hankerakentamista. Maanrakennusurakoinnin lisäksi voimme hoitaa esimerkiksi teollisuushankkeen kokonaisuuden sähkö-, putki- ja laiteasennustöineen.

Projektitoiminnassa olemme pääurakoitsija, joka huolehtii asiakkaan puolesta alihankintaketjua ja eri työvaiheiden aikataulun keskenään toimivaksi kokonaisuudeksi. Asiakkaana säästät aikaa ja rahaa, ja riskit pienenevät. Tässäkin palvelumuodossa vastuullisuus ja ympäristöasiat ovat toimintatapamme ytimessä.

Maanrakennusurakointi

Maanrakennusurakoinnillamme teemme infrarakentamisen pohjatyöt maanpäällä näkyvän rakenteen alapintaan saakka. Koneellisen työn lisäksi toimitamme omilta tai kohteen lähialueen maa-ainespaikoilta hiekat, sepelit ja murskeet. Kohteen raivaustöissä kertyneen kiviaineksen voimme murskata modernilla sähkömurskaimella ja käyttää kohteessa hyödyksi ilman, että aineksen kuljetuksella rasitettaisiin ympäristöä ja lisättäisiin kuluja.

Suunnittelemme työmme ja limitämme eri työvaiheet toisiinsa saumattomasti. Kohteena voi olla tuulivoimapuisto tiestöineen, sataman urakointi, voimalaitos tai vaikka urheilukenttä. Teemme töitä koko Suomen alueella ja pohjoisessa Ruotsissa.

Hoidamme myös rakennusprojektin kokonaisuutena.

Elämme sertifikaatit todeksi

Meillä on jo ympäristö- ja laatusertifikaatti ja työturvallisuuskin sertifioidaan vuoden 2024 alussa. Sertifikaateista saadaan plakaatit toimistomme seinälle, mutta tärkeintä meille on käytännöt ja niiden todellinen kehittäminen.

Tavoitteenamme on ylittää viranomaisten vastuullisuusvaatimukset. Näin toimimalla voimme vaikuttaa asiakkaidemme kilpailukykyyn.


Palvelualue

Yrityksen sijainti
Raahe

RaaheRautaruukintie 3592100

Sijainti ja reitti

Rautaruukintie 35, 92100 Raahe

64.67177924.45975
Katso reitti tähän osoitteeseenTilaa taksilogo

Talous- ja päättäjätiedot

Liikevaihto 2022

30 milj.

Henkilöstö 2022

145

Enemmän taloustietoa

finder

Tietoa

Pentti Hämeenaho Oy

Päätoimiala: Kuljetusliike

Rautaruukintie 35, 92100 Raahe

Y-tunnus: 01892514

Puhelin: 040 026 5507

Email: pauli.sarpola@hameenaho.fi

hameenaho.fi


Lisäyhteystiedot, Hämeenaho

Vaihde

Näytä puhelinnumero

Kuonankäsittely

Saatat olla kiinnostunut

Kaipaatko minilomaa?

Day Spa

Bed and breakfast

Elämysmatkailu

Lomaosakkeet, lomahuoneistot

Haluatko uudistaa hiustyylin?

Kampaamot ja parturit

Parturi

Lataa Fonecta Caller sovelluskaupasta

Sovelluksella haet yhteystietoja ja tunnistat saapuvat puhelut

App StorePlay Store

Fonecta Caller

Caller Pro -tilaus

Fonecta Caller

Usein kysyttyä

Anna palautetta