Palveluyhdistys Rateva - Monipuolisia palveluita alueen asukkaille

Vuonna 1974 perustettu Palveluyhdistys Rateva tarjoaa monipuolisia palveluja kuntalaisille ja koko lähialueen väestölle. Huomioimme ja kunnioitamme palveluissamme ihmisen tarpeet toimintakykyynsä nähden.

Toimintakeskuksen alakerrassa on kuntosali- ja allasosasto, jonka lipunmyynti tapahtuu Ratevan kahvilassa. Kuntosalin ja allasosaston aukioloajat sekä hinnat näet nettisivuiltamme.

Kahvilamme sijaitsee katutasossa ja samassa tilassa toimii myös postin ja matkahuollon palvelut. Kahvilastamme saat niin makeaa kuin suolaistakin purtavaa kahvin lisäksi. Meiltä löytyy päivän lehdet sekä tietokone, jos tarvitsee hoitaa asioita netissä. Kahvilassa on myös myynnissä paikallisten käsityöläisten tuotteita.

Lisäksi voit varata Ratevalta tiloja kokouksia, juhlia tai muita tapahtumia varten. Tapahtumiin voit tilata myös pitopalvelun.

Lue lisää verkkosivuiltamme!

Fysioterapiapalvelut

Rateva tuottaa fysioterapiapalveluja niin yksilöasiakkaille, järjestöille kuin ryhmillekin. Fysioterapeutin vastaanottotila sijaitsee toimintakeskuksemme katutasossa, salin vieressä.

Tarjoamme kysynnän mukaan myös veteraanien päivä- ja kotikuntoutustoimintaa.

Katso fysioterapiapalveluiden hinnasto sekä yhteystiedot nettisivuiltamme.

Vuokra-asunnot

Rateva omistaa ja ylläpitää monia vuokra-asuntoja: Kuntokodin kerrostaloasuntoja, mielenterveyskuntoutujien Vireä-kotia, Rauhantien vuokra-asuntoja sekä Vantteran rivitaloja. Vuokra-asuntoihimme on jatkuva haku. Asuntohakemuksen voi tilata Ratevan toimistosta tai sen voi tulostaa nettisivuiltamme löytyvän linkin kautta.

Palveluyhdistys Rateva ry, Miehikkälä
Palveluyhdistys Rateva ry, Miehikkälä
Palveluyhdistys Rateva ry, Miehikkälä

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.