murupolku logo/Rakennuspalvelut/Kattotyöt/Paimion Bitumikatto Iltanen Oy

Bitumikatto- / huopakattourakointi, kattotyöt, -saneeraukset, -korjaukset, -asennustyöt ja kuntotarkastukset,huopakatto

Paimion Bitumikatto Iltanen Oy tarjoaa kokonaisratkaisuja bitumikattojen uudis- ja korjausrakentamiseen - kymmenien vuosien kokemuksella. Pääasiallinen toiminta-alueemme on tällä hetkellä pääkaupunkiseutu, Varsinais-Suomi ja Pirkanmaa, mutta toimeksiantomme ulottuvat myös muualle Suomeen.

Teemme huopakatot, huopakattojen korjaukset, kattoremontit ja muut kattotyöt raudan lujalla ammattitaidolla kilpailukykyiseen hintaan. Kohteinammme on mm. kerrostalot, omakotitalot, liikekiinteistöt, teollisuushallit ym. Asiakaskuntamme koostuu yrityksistä, taloyhtiöistä ja yksityisistä asiakkaista.

Käytämme kotimaisia tuotteita ja kattotyön tekijöinä ovat Suomalaiset rakennusalan ammattilaiset. Huopakattomerkiksemme olemme valinneet laadukkaan ja kotimaisen Kerabitin.

Korjaustöissä hoidamme koko remontin vanhojen rakenteiden purkamisesta valmiin katon luovuttamiseen asti avaimet käteen -periaatteella.

Yksi yhteydenotto meihin, ja me teemme kaiken mitä urakkaan liittyy aina sokkelieristyksistä, sadevesijärjestelmistä kattoon saakka.

Teemme myös kattojen kuntotarkastuksia.

Soita tai laita sähköpostia ja kysy tarjous.

Rahoitus yksityisille kotitalouksille kattoremonteistamme

Järjestämme kattotöistä tarpeen mukaan myös rahoituksen yksityisille asiakkaillemme helposti ja vaivattomasti. Kuukausimaksut alkaen: 99€ / kk. Soita ja kysy lisää joustavista maksuehdoistamme. Töistämme saat myös kotitalousvähennykset.

Kun valitset Paimion Bitumikatto Iltanen Oy:n kattourakointiisi, tiedät että hinta-laatusuhde on kohdallaan ja hommat hoituu!

Paimion Bitumikatto Iltanen Oy
Paimion Bitumikatto Iltanen Oy
Paimion Bitumikatto Iltanen Oy
Paimion Bitumikatto Iltanen Oy
Paimion Bitumikatto Iltanen Oy
Paimion Bitumikatto Iltanen Oy
Tuotemerkit
Kerabit, Kerabit Pro

Kokemuksia yrityksestä Paimion Bitumikatto Iltanen Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.