Oy Hako Ground & Garden Ab, Vantaa
Oy Hako Ground & Garden Ab, Vantaa
Oy Hako Ground & Garden Ab
Oy Hako Ground & Garden Ab
Y-tunnus:
1082389-5

Hako Ground & Garden on pohjoismainen konserni, jonka omistaa saksalainen monikansallinen teollisuusryhmä Hako GmbH & Co. Pääedustajana takaamme, että kaikki edustamamme tavaramerkit, muun muassa Hako, Toro ja Kioti ovat korkealaatuisia.

Palvelut

SIIVOUSKONEET

Ensiluokkaista teknologiaa puhtaamman sekä paremman ympäristön puolesta yli 50 vuoden kokemuksella.

Hako on maailman johtava toimija sisä- ja ulkotilojen siivousteknologiaan keskittyvistä yrityksistä. Yrityksen nousu alkoi moottoroitujen maanmuokkauslaitteiden valmistuksesta ja myynnistä jo 1940-luvun lopulla. Hako Hamster esiteltiin niinkin varhain kuin 1961. Se on Euroopan ensimmäinen lakaisukone ja kaikkien menestyneiden Hako-tuotteiden "esi-isä".

PIHA JA PUUTARHA

Aina valmis ja kestävä

Helpota pihatoitä käyttämällä samoja välineitä, joihin ammattilaiset luottavat ympäri vuoden. Toron luotettavat ja suorituskykyiset tuotteet selviävät työstä kuin työstä helposti ja nopeasti. Toro-jälleenmyyjältä löydät täyden valikoiman tuotteita, asiantuntevat myyjät, kilpailukykyiset hinnat sekä erinomaiset huoltopalvelut. Toro seisoo tuotteidensa takana aivan samalla tavalla kuin jo sukupolvien ajan.

PUISTOT JA KIINTEISTÖHOITO

Erinomainen valikoima ammattityökoneita tehokkaaseen kiinteistönhoitoon. Laajasta valikoimasta löydät parhaan ratkaisun tarpeisiisi.

Vaakatasoleikkurit

Traktorit

Ruiskutus- ja levityslaitteet

Imulakaisukoneet

GOLF

Toro Company aloitti golfkenttien hoitoon tarkoitettujen laitteiden valmistuksen vuonna 1921. Siitä alkoi kasvua tuhansien nurmen hoitoon erikoistuneiden ammattilaisten luotetuksi kumppaniksi. Nurmialueiden hoitajat kaikkialla maailmassa tuntevat Toron johtavana merkkinä. Sen tavoitteena on tukea tuotteidensa käyttäjiä paremmin kuin mikään muu valmistaja.

HUOLTO

Oy Hako Ground & Garden AB:n tavoitteena on nopea ja laadukas huoltopalvelu. Pyrimme myös ylläpitämään suurinta mahdollista varaosien saatavuutta koneillemme ja laitteillemme.

Ota yhteyttä!

Oy Hako Ground & Garden Ab, Vantaa
Oy Hako Ground & Garden Ab, Vantaa
Oy Hako Ground & Garden Ab, Vantaa
Oy Hako Ground & Garden Ab, Vantaa
Tuotemerkit
Hako, Toro, Kioti, Yamaha

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-16:00
Ti
08:00-16:00
Ke
08:00-16:00
To
08:00-16:00
Pe
08:00-16:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Oy Hako Ground & Garden Ab

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.