Ossin Pulla Oy Leipomo
Ossin Pulla Oy
Y-tunnus:
0923389-8

Hämeenlinnan herkullisin perheleipomo

Hämeenlinnan herkullisin leipomo Ossin Pulla Oy, hämeenlinnalainen perheleipomo, on leiponut hämäläisille leipää ja pullaa jo vuodesta 1982. Leipomo työllistää yhdeksän leipomoalan ammattilaista, minkä lisäksi palvelemme kahvila-myymälässä Hätilässä, Viipurintie 34.

Lähileipää ja paikallista pullaa Perheleipomon perusti Aulangontielle Eila ja Raimo Tamminen 2.7.1982. Leipomo nimettiin tuolloin juuri leipuri-ammattikoulusta päässeen Ossi-pojan mukaan. Vuonna 1993 tehdyllä sukupolvenvaihdoksella vetovastuu yrityksestä siirtyi sisaruksille Ossi Tammiselle ja Tarja Lindellille. Tulipalon tuhottua leipomon Aulangontiellä tammikuussa 2014 siirsimme tuotantotilat Teollisuuskadulle Ratasniittyyn. Maukkaita lähileipomon leipiä ja pullia löytyy kaupoista Hämeenlinnasta, Turengista, Iittalasta ja Tervakoskelta. Lisäksi toimitamme aamuisin tuoreita herkkuja suurkeittiöille, kahviloille ja yritysasiakkaille.

Käsityötä ja perinteitä Suurin osa leivonnasta on edelleen käsintyötä, jota teemme käyttäen perinteisiä reseptejä ja laadukkaita raaka-aineita. Miedosti happamat, hämäläiseen makuun sopivat ruisleivät ja limput leivomme perinteisesti käyttäen aitoa raskia eli hapanjuurta. Karjanpiirakatkin rypytämme käsityönä. Pääsiäiseksi teemme vanhanajan imellettyä ja uunissa hitaasti kypsytettyä mämmiä.

Kahvila-myymälä Hätilänkavila-myymälässä voit nauttia maukkaita ja tuoreita, oman lähileipomosi tuotteita paikan päällä tai ottaa mukaan kotiinviemisiksi.

Lämpimästi tervetuloa maistelemaan uunituoreita lähileipomon leivonnaisia Ossin Pullaan!

Ossin Pulla Oy Leipomo, Hämeenlinna

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Pe
07:30-15:30
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
07:30-15:30
Ti
07:30-15:30
Ke
07:30-15:30
To
07:30-15:30
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.