Näkökeskus Oulainen

Näkökeskus Oulaisen löydät Oulaistenkadulta muotikeskus Ojan naapurista. Myymälässä sinua palvelevat ammattitaitoiset optikot ja silmälääkäri. Optikko- ja silmälääkäripalveluiden lisäksi Näkökeskuksesta löytyy kehysmaailman kärkibrändien lisäksi persoonallisia uutuuksia Pariisin ja Milanon muotimessuilta.

Näkökeskus on osa Fenno Optiikkaa, joka on suomalaisten optikko-yrittäjien muodostama ketju. Fenno Optiikka panostaa asiantuntevaan palveluun ja luotettaviin ja turvallisiin merkkituotteisiin. Meiltä löydät kaikki tunnetut muotimerkit ja kehys- ja linssiteknologian edelläkävijät, sekä myös mallistoja joita et muualta löydä. Valitsemme yksilöllisen valikoimamme paikallisista lähtökohdista ja omaa asiakaskuntaamme ajatellen. Mallistot voivat vaihdella liikkeittäin. Näkökeskuksen koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökunta on aina valmis auttamaan näkemiseen liittyvissä asioissa.

Tervetuloa!

Optiala Oy / Näkökeskus, Oulainen
Optiala Oy / Näkökeskus, Oulainen
Optiala Oy / Näkökeskus, Oulainen
Tuotemerkit
Frost, Etnia Barcelona, Dolge&Gabbana, Police, Gucci, Titan, Etnia, Andy Wolf Eyewear, FaceFace, Entourage of 7, Bellinger, Marimekko, Xavierrgarcia, Swarovski, Rodenstock, RayBan, Oakley, Adidas, Groryfy