Korkeatasoista palveluasumista viihtyisässä ympäristössä

Tuotamme laadukkaita hoiva-, asumis- ja kuntoutumispalveluita yksityisille ikääntyneille asiakkaille. Onnitaloon voi tulla asumaan pysyvästi ja meillä on myös tilapäiseen hoivan tai kuntoutumisen tarpeeseen paikkoja.

Onnitalo sijaitsee arvostetulla merellisellä pientaloalueella Helsingin Tammisalossa. Meillä asuu noin neljäkymmentä asukasta. Asukkaamme ovat noin 80-95-vuotiaita naisia ja miehiä, jotka haluavat asumismuodon, jossa kodinhoito- ja hoivapalvelut ovat helposti saatavilla. Useat asukkaistamme haluavat myös toisten vanhusten seuraa, jota palvelutalossa onkin helppo saada.

Meillä asutaan yksiössä tai kaksiossa. Sen lisäksi Onnitalossa on runsaasti yhteisiä tiloja kaikkien asukkaiden käytettävissä.

Onnitalossa on perinteisesti valmistettu hyvää ruokaa talon omassa keittiössä. Ruoka on maukasta ja vaihtelevaa kotiruokaa ja asukkaamme saavat esittää toiveitaan ruokalistalle.

Onnitalossa on paljon erilaista toimintaa. Aktiivinen ja tapahtumia täynnä oleva toimintamme on saanut asukkailtamme hyvää palautetta. Meillä on kerhoja, jumppaa, elokuvia, mukavia musiikkituokioita ja käsitöitä. Talon omat asukkaat ovat kukin voimiensa mukaan mukana toiminnan järjestämissä.

Kotisivuillamme kattavasti tietoa toiminnastamme, historiastamme sekä palveluistamme!

Onnitalon Hoiva Oy, Helsinki
Onnitalon Hoiva Oy, Helsinki
Onnitalon Hoiva Oy, Helsinki

Kokemuksia yrityksestä Onnitalon Hoiva Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.