murupolku logo/Kuljetuspalvelut/Kuljetusliike Pieksämäki/On Kuljetus Olavi Nenonen Oy
On Kuljetus Olavi Nenonen Oy
On Kuljetus Olavi Nenonen Oy
Y-tunnus:
1041439-7

Kaikki autojen ja työkoneiden hinaukset, kuljetukset ja nostot sekä erikoiskuljetukset Pieksämäeltä käsin muuallekin Suomessa.

Tarjoamme hinaus- kuljetus- ja nostopalveluja Pieksämäen seudulla ja lähikunnissa, mutta myös tarvittaessa muuallakin suomessa.

Yrityksemme päivystää vuorokauden ympäri. Hinaamme kaikki ajoneuvot, työkoneet, perävaunut, moottoripyörät ja mopot.

Olemme lisäksi monipuolinen kuljetus ja logistiikka-alan yritys, joka tarjoaa korkeatasoista ja monipuolista kuljetus- ja nostopalvelua jo kolmannessa sukupolvessa. Soita ja kysy lisää erilaisista nosto- ja kuljetuspalveluistamme.

Materiaalinkäsittelypalvelut ovat räätälöity asiakkaiden tarpeiden mukaan sekä suunniteltu ja valmistettu niihin sopivia koneita ja niiden lisälaitteita, kuten kouria ym. Ota rohkeasti yhteyttä jos tarvitset tehokasta kokonaisvaltaista ratkaisua massatavaran käsittelyyn!

Voit tutustua toimintaamme myös Facebookissa!

Hinauspalvelut Pieksämäellä ja Savon sekä Keski-Suomen alueilla

Tarjoamme hinauspalvelua Pieksämäen seudulla. Päivystämme vuorokauden ympäri. Hinaamme kaikenlaiset ajoneuvot, kuten autot, työkoneet, perävaunut, moottoripyörät ja mopot.

Tilaa hinauspalvelu soittamalla päivystysnumeroon: 0400-297900.

Nostopalvelut ja kuljetukset

Nostamme ja kuljetamme lähes mitä vaan: raskaskalustot, veneet, säiliöt, talot, elementit, veturit, työkoneet, puukuormat jne. Kalustona on useita eri nostureilla varustettuja kuorma-autoja sekä niihin monia lisälaitteita: jibi-puomeja, nostohaarukoita, henkilökoreja, useita kouria maalle, puulle, hirrelle, jne. Kaikki lisälaitteet ovat mahdollisia käyttää maksimiulottumalla. Samalla kalustolla sekä kuljetat, lastaat, purat ja vaikka asennatkin tuotteet paikoilleen. Esim. katetarvikkeet katolle, parakit useampaan kerrokseen tai vene veteen - mitä vain ikinä tarvitseekin nostaa tai kuljettaa.

Rautateiden kunnossapitoon tarjoamme kuljetus- ja nostopalveluita kaksitieajoneuvoilla, joilla voidaan tehdä mitä erilaisimpia radan kunnostustöitä aina kiskohitsauksesta ajolankojen huoltoon.

Erikoiskuljetukset

Kokonaisratkaisuihin kuuluu tarpeen mukaan mm. seuraavia pelveluita:

- Raskaskuljetukset

- Erikoiskuljetukset

- Maanrakennuskoneiden ja murskaimien kuljetukset

- Kuljetusten suunnittelu

- Reitti- ja työmaatutkimukset

- Luvat, saatot, viranomaisyhteistyö

- Asennukset, haalaukset, tunkkaukset, raskasnostot

- Kansainväliset projektikuljetukset

Kuljetukset onnistuvat aina turvallisesti ja aikataulumme pitävät!

Kappaletavarakuljetukset

Yrityksemme tarjoaa kaikki kappaletavara kuljetukset nopealla aikataululla, myös purku ja lastaus sisältyvät palveluumme. Kysy lisää!

Konttivuokraus ja myynti

Kontteja löytyy useita, joita voi vuokrata tai ostaa. Käyttökohteita on monia, esim. varastoksi työmaalle. Kontit toimitetaan perille asti, ja vaikka useampaan kerrokseen.

On Kuljetus Olavi Nenonen Oy, Pieksämäki
On Kuljetus Olavi Nenonen Oy, Pieksämäki
On Kuljetus Olavi Nenonen Oy, Pieksämäki