Eläinavusteista valmennusta ja ratkaisukeskeistä coachingia

Olenkorento on eläinavusteista kuntoutusta ratkaisukeskeisesti tuottava yritys.

Työlleen omistautunut Anu Ylönen haluaa auttaa ihmistä voimaannuttavien elementtien avulla.

Eläimen kanssa tehtävien harjoitusten kautta asiakkaan itsetunto ja itseluottamus kasvaa onnistuneiden suoritusten myötä. Ja oman arvon kasvaminen on merkittävää kun asiakas kokee olevansa tärkeässä roolissa hoitamassa ja opettamassa eläintä. Voimaantumisen tunne tulee siitä, että asiakas voi eläimen kanssa toimiessaan unohtaa arjen, työkiireet ja paineet.

Lähestymistapa on asiakaslähtöinen, jossa korostetaan voimavaroja, edistymistä ja toiveikkuutta. Kohtaamisissa keskitytään tavoitteisiin, jotka ihminen on itse asettanut. Ratkaisukeskeinen coach sopii yksilön tilanteiden purkamisen lisäksi ryhmille, työyhteisöille, joukkueille tai vaikka perheelle. Tavoitteet asetetaan ryhmissäkin ryhmän omien tarpeiden mukaisesti.

Tutustu palveluihin!

Eläinavusteinen valmennus

Eläimen ja luonnon vaikutus ihmisen terveyteen ja hyvinvointiin on merkittävä. Eläinavusteinen valmentaja käyttää työssään apuna eläimen sosiaalisuutta ja eläimen taitoa kohdata ihminen ilman arvostelua ja luokittelua. Eläin luo ihmisten väliseen kohtaamiseen rennomman ilmapiirin ja parhaimmillaan auttaa vuorovaikutustilanteessa.

Eläin antaa palautteen suoraan ja välittömästi. Eläin on rehellinen. Eläin elää tässä ja nyt, se ei muistele menneitä.

Lue lisää eläinavusteisesta valmennuksesta

Ratkaisukeskeinen coaching

Sertifioitu ratkaisukeskeinen coach on saanut IASTI:n (International Alliance of Solution Focused Teaching Institutes) asettaman kriteerin mukaisen koulutuksen. Coachilla on valmiudet käyttää ratkaisukeskeisiä ja lyhytterapeuttisia menetelmiä asiakastyössään.

Lue lisää ratkaisukeskeisestä coachingista

Olenkorento, Nokia
Olenkorento, Nokia
Olenkorento, Nokia
Olenkorento, Nokia
Olenkorento, Nokia

Kokemuksia yrityksestä Olenkorento

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.