Nuorisokeskus Vasatokka - Youth Center Vasatokka, Inari
Nuorisokeskus Vasatokka - Youth Center Vasatokka, Inari
Nuorisokeskus Vasatokka - Youth Center Vasatokka
Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Inari Oy
Y-tunnus:
1837110-9

Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Vasatokka toimii Inarin kunnassa, Riutulan kylässä. Vasatokka sijaitsee huikeassa järvimaisemassa Muddusjärven rannalla, Muotkatunturin erämaa-alueen ja Inarin retkeilyalueen läheisyydessä. Myös iso Inarijärvi ja kalaisa Juutuajoki tarjoavat toimintamahdollisuuksia.

Vasatokka on yksi Suomen kymmenestä valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta, joiden perustamisen on opetusministeriö mahdollistanut. Valtakunnallisten nuorisokeskusten ensisijainen tehtävä on tukea kasvattajien ja kouluttajien työtä sekä palvella kansallista ja kansainvälistä nuorisotoimintaa. Keskukset tarjoavat lapsille, nuorille, nuorisojärjestöille ja nuorisoryhmille turvallisen toimintaympäristön.

Toiminnassamme noudatamme nuorisolakia, jonka tarkoituksena on tukea nuorten kasvua ja itsenäistymistä, edistää nuorten aktiivista kansalaisuutta ja nuorten sosiaalista vahvistamista sekä parantaa nuorten kasvu- ja elinoloja. Tavoitteen toteuttamisessa lähtökohtina ovat yhteisöllisyys, yhteisvastuu, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo, monikulttuurisuus ja kansainvälisyys, terveet elämäntavat sekä ympäristön ja elämän kunnioittaminen.

Järjestämme Vasatokassa muun muassa leirikouluja, nuorten kansanvälisiä Survival-leirejä, ryhmäytyspäiviä oppilaitoksille, luontoleirejä, pienimuotoisia kokouksia ja juhlia.

VASATOKKA PALVELEE:

Vasatokka on loma- ja kurssikeskus vain 10 kilometrin etäisyydellä Inarin kirkonkylästä. Olemme auki ympäri vuoden. Tarjoamme ryhmille mukavaa majoitusta ja ravintoa sekä ympäröivään kauniiseen luontoon ja rikkaaseen saamelaiskulttuuriin liittyviä ohjelmia. Perheet ja yksittäiset matkailijat löytävät Vasatokasta oivan pohjoisen tukikohdan. Tulehan sinäkin ja ihastu!

Järjestämme Vasatokassa muun muassa leirikouluja, nuorten kansanvälisiä leirejä, ryhmäytyspäiviä oppilaitoksille, luontoleirejä, pienimuotoisia kokouksia ja juhlia.

MAJOITUS JA RUOKAILUT:

Vasatokassa majoittuu mukavasti joko mökeissä tai huoneistojen huoneissa.

Mökeissä on tunnelmaa ja varustus riittää 10 henkilölle / mökki.

Hostellitason huoneistoissa on erikokoisia huoneita. Huoneistossa on yhteiset wc- ja suihkutilat, keittiö sekä olohuone takkoineen ja televisioineen.

Päärakennuksen ravintola tarjoaa ryhmille monipuolista ja maukasta ruokaa sekä valmistelee eväät maastoon ja retkille.

LEIRIKOULUT:

Tarjoamme laadukkaita, huolellisesti suunniteltuja leirikouluja upeassa ympäristössä viidentoista vuoden kokemuksella. Leirikoulu voi olla yhden päivän tai vaikkapa viikon mittainen seikkailu, josta koko porukka nauttii. Tarjoamme leirikoulupalvelujamme ympäri vuoden.

OMATOIMIOHJELMAT:

Vasatokan ympäristö tarjoaa virikkeitä luontomatkailuun ja Vasatokasta löydät monipuolisia välineitä retkeilyyn ympäri vuoden.

OHJELMAPALVELUT:

Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Vasatokka järjestää räätälöityjä ohjelmapalveluita ympäri vuoden. Jotta ohjelmat toteutuvat, tulee osallistujia olla vähintään 10. Tutustu Vasatokan ohjelmatarjontaan ja kysy tarjousta!

Nuorisokeskus Vasatokka - Youth Center Vasatokka, Inari
Nuorisokeskus Vasatokka - Youth Center Vasatokka, Inari
Nuorisokeskus Vasatokka - Youth Center Vasatokka, Inari

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu