Nuohous- ja ilmastointipalvelut kolmen vuosikymmenen kokemuksella

Nuohous- ja ilmastointipalvelut Suutarinen palvelee asiakkaitaan pääosin Parikkalan ja Kiteen alueella. Ilmastointialan töitä teemme tarvittaessa myös kauempana.

Yrityksellä on pitkä kokemus alalta ja vahvuudeksi on muodostunut laajan ammattiosaamisen lisäksi myös paikallisuus. Olemme asiakkaan tukena ja turvana ongelmatilanteissa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Asiakkaamme ovat yksityisiä, yrityksiä sekä julkinen sektori.

Nuohouspalvelun ja ilmastointiin liittyvien huoltojen, puhdistusten ja säätöjen lisäksi teemme myös hormikorjausta.

Voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

Nuohous

Erilaisille hormeille on varattu erilaisia harjoja ja muita työvälineitä, joista kulloinkin valitsemme tilanteeseen sopivimman. Palveluihimme kuuluu myös asiakkaiden neuvonta ja opastus mihin tahansa nuohoukseen tai paloturvallisuuteen liittyvissä asioissa. Kun savukanavat on nuohottu puhtaaksi noesta ja mahdollisista pikeentymistä, tulisijojen käyttö on energiatehokkaampaa ja ympäristöystävällisempää.

* tulisijojen ja hormien savukanavien harjaus

* noen poisto savukanavista ja piipuista

* neuvonta ja konsultointi

Ilmastointihuolto ja ilmastointilaitteiden korjaukset

Ilmastointikanavien puhdistus sekä ilmastointilaitteiden suodattimien vaihto ovat perustöitämme, jotka suoritamme ripeästi ja asiantuntevasti. Lisäksi varmistamme aina huollon yhteydessä koko ilmanvaihtolaitteiston toimivuuden ja asianmukaisuuden.

Hormikorjaukset

Kovien pakkasten, jatkuvan kosteuden tai muiden vastaavien syiden takia kesämökillä voi talven jälkeen odottaa ikävä yllätys. Rapautuneet tai halkeilleet hormit ovat harmillinen, mutta suhteellisen yleinen kiusa varsinkin vanhemmissa taloissa ja silloin, kun hormin käyttö ei ole ympärivuotista. Vahingoittunut savuhormi on merkittävä paloturvallisuus- ja terveysriski, joka on aina korjautettava ensi tilassa.

Viallisen hormin kautta sisätiloihin kulkeutuu savunhajua tai pahimmassa tapauksessa terveydelle vaarallista häkäkaasua. Hormia ei koskaan kannata lähteä korjaamaan itse, vaan asialle kannattaa laittaa kokenut ammattilainen.

Nuohous- ja ilmastointipalvelut Suutarinen, Parikkala
Nuohous- ja ilmastointipalvelut Suutarinen, Parikkala
Nuohous- ja ilmastointipalvelut Suutarinen, Parikkala
Nuohous- ja ilmastointipalvelut Suutarinen, Parikkala

Kokemuksia yrityksestä Nuohous- ja ilmastointipalvelut Suutarinen

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.