Ääni- ja radiotekniikkaa jo vuodesta 1993

Noretron Broadcast Oy on TV:n ja radion lähetys-, siirto-ja tuotantotekniikan sekä elokuvaäänityslaitteiden toimittaja. Meiltä saat myös kokonaisuudet suunnittelusta käyttökoulutukseen. Maahantuomme myös ammattikäyttöön soveltuvia laitteita ja laitteistoja elokuva- ja videotuotantoon sisällä ja erityisesti ulkona.

Yritys

Olemme pieni mutta dynaaminen ammattiaudio- ja videotekniikkaan erikoistunut maahantuoja. Erikoisalaamme on IP-audiotekniikka sekä video- ja filmituotannon ulkotuotantokalusto. Meiltä saa sekä yksittäiset tuotteet että kokonaisuudet, myös avaimet käteen toimituksena.

Pyrimme kuuntelemaan asiakkaan tarpeita ja löytämään niihin ratkaisut, jotka ovat kokonaistaloudellisesti edullisia ja kestävät pitkään.

Noretron Broadcast Oy, Kirkkonummi
Noretron Broadcast Oy, Kirkkonummi
Noretron Broadcast Oy, Kirkkonummi
Noretron Broadcast Oy, Kirkkonummi
Tuotemerkit
Ambient Recording Audio Implements Audio Ltd Axia Audio Azden Corporation Barix Broadcast Bionics BW Broadcast Clear-Com D&R DHD DTL German Maestro Gorgy Timing Henry Engineering ITC JK Audio Junger Audio Klotz Lectrosonics Linear Acoustics Lundahl Marshall Electronics Multidyne Neopax Omnia Audio Orca Bags Phonak Communications Prodys Prompter People Professional Sound Corp Reinhardt Remote Audio RF Venue Sound Devices Stirlitz Media Telos Systems Timecode Buddy Wohler Voice Technologies Yellowtec Zaxcom Zenon Media Genelec Sennheiser Amphion DPA Shure

Kokemuksia yrityksestä Noretron Broadcast Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.