Varastotilaa yksityisille ja yrityksille Nokialla

Nokian Portti Oy vuokraa omistamastaan kiinteistöstä vapaita/vapautuvia toimitiloja toimisto-, tuotanto- ja varastokäyttöön. Katso lisätietoja kotisivuiltamme.

Nykyisin tarjoamme myös kuluttajille sekä pienyrittäjille minivarastot sekä erilaiset pienvarastoratkaisut. Varastotilaa on tarjolla 10-50m2 ja se mukautuu vuokraajan tarpeisiin.

Tarjoamme myös lyhytaikaiset varastoratkaisut esim. rakennusprojektin tai maastamuuton ajaksi. Kiinteistö sijaitsee hyvällä paikalla Nokian keskustassa aivan kaupallisen keskustan tuntumassa.

Kiinteistössämme on 3 lastaussiltaa, jotka helpottavat tavaraliikennettä. Lisäksi kiinteistössä on iso tavarahissi, jotta logistiikka toimii.

Toimistotilamme ovat ensiluokkaiset ja tarjolla on ratkaisuja 20 - 70m2 tarpeisiin. Toimitiloissamme on valvontakamerat, sekä tarjoamme asiakkaillemme myös postipalvelut sekä jätehuollon. Pyydä tarjous sinulle sopivasta ratkaisusta!

Tuotanto- ja varastotila

Vapaana 3500 neliömetrin tila, joka on mahdollista lohkoa pienemmiksi kokonaisuuksiksi. Tilaan on oma lastaussilta ja valvontakamerat. Pyydä tarjous ja tule katsomaan!

Minivarastot ja pienvarastot

Tilat mukautuvat asiakkaan tarpeisiin ja kannattaakin kysyä sopivaa varastotilaa. Tarjolla varastointitiloja 10-50 neliömetrin väliltä. Kaikki tilat ovat siistejä ja lämpimiä. Varastointitilaan vie oma tavarahissi ja kiinteistöstämme löytyy myös pumppukärryjä varastoinnin helpottamiseksi.

Nokian Portti Oy, Nokia
Nokian Portti Oy, Nokia
Nokian Portti Oy, Nokia
Nokian Portti Oy, Nokia
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.