Nokeval suunnittelee ja valmistaa korkeatasoisia mittalaitteita ja -järjestelmiä. Valikoimaamme kuuluu mm. lähettimiä, näyttölaitteita, viestimuuntimia sekä tiedonkeruujärjestelmiä, erikoisalueemme on lämpötilan mittausjärjestelmät. Valmistamme myös erityisesti olosuhdevalvonnan tarpeisiin suunniteltuja langattomia mittausjärjestelmiä ja ohjelmistoja. Järjestelmällä pystytään mittaamaan esimerkiksi lämpötilaa, hiilidioksidipitoisuutta ja kosteutta sekä valoisuutta. Järjestelmä kustomoidaan aina tarpeisiin sopivaksi asiantuntijoidemme toimesta. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Lämpötilan asiantuntija - ja paljon muuta

Nokeval on kotimainen, vuonna 1980 perustettu nokialainen perheyritys. Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita ja palveluita lämpötilan, kosteuden ja ympäristösuureiden mittauksiin, sulan metallin lämpötilamittauksista aina pintahygieniamittauksiin saakka. Tuoteryhmiin lukeutuvat langattomat lähettimet ja mittausjärjestelmät, langalliset lämpötilalähettimet, paneelimittarit, kenttänäytöt, infrapunakamerat ja -lämpötilalähettimet, signaalimuuntimet, galvaaniset erottimet ja lämpötila-anturit. Panostamme vahvasti tutkimukseen ja tuotekehitykseen voidaksemme jatkuvasti tarjota uusia kilpailukykyisiä tuotteita ja ratkaisuja.

Olosuhdevalvonnan tarpeisiin on viimeisimpänä kehitetty OVA-järjestelmä, joka on langaton ja joustava tiedonkeruu- ja raportointipalvelu. Palvelu rakennetaan talon sisällä alusta loppuun, minkä ansiosta pystymme tarjoamaan jokaisen asiakkaan mittaustarpeisiin parhaan mahdollisen ratkaisun. Kiinteästi asennettavan järjestelmän rinnalle on saatavilla myös kannettava mittaussalkku, joka kulkee helposti mukana kaikkialle.

Asiakaskuntamme on hyvin laaja, kiinteistö- ja rakennusteollisuudesta elintarviketeollisuuden toimijoihin. Tuotteita on saatavilla ympäri maailman jälleenmyyjien kautta, suunnittelu ja tuotanto tapahtuu edelleen Nokian toimipisteessä.

Nokeval Oy, Nokia
Nokeval Oy, Nokia

Kokemuksia yrityksestä Nokeval Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.