murupolku logo/Hyvinvointipalvelut/Naprapaatti Oulu/Naprapaatti Jarna Julkunen

Naprapaatti Jarna Julkunen

Naprapaatti Jarna tarjoaa yksilöllistä hoitoa naprapatian ja hieronnan avulla. Jarna palvelee Oulun keskustassa, Napteekin tiloissa, ja sopimuksen mukaan myös Kemissä Hyvän olon pisteellä. Kysy vapaita aikoja laittamalla sähköpostia osoitteeseen jarna

Jarna on koulutukseltaan naprapaatti, jonka erikoistumisalaan kuuluu kokonaisvaltainen tuki-ja liikuntaelimien asiantuntijuus ja hoito. Jarnan osaamisen perustana on urheilu- ja hierojan ammattitausta yhdistettynä tuoreimpaan tutkitun tiedon soveltamiseen.

Jarna keskittyy ongelman syyhyn sen sijaan, että hoitaisi pelkästään asiakkaan oireita. Hän käyttää yksilöllistä harjoitusterapiaa, jonka suunnittelee aina huomioiden asiakkaan tarpeet. Yleisimpiä syitä hakeutua naprapaatin vastaanotolle ovat selkä- ja niskavaivat, lonkka- ja olkapäävaivat, päänsärky, huimaus, rasitus- ja urheiluvammat ja iskias.

Tervetuloa!

Naprapaatin vastaanotolla

Naprapaatin koulutus antaa valmiudet erilaisten tuki-ja liikuntaelimistön vaivojen tutkimiseen, hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Naprapaatiksi opiskellaan neljä vuotta ammattikorkeakoulussa. Naprapaatin hoitomenetelmiin kuuluu muun muassa nivelten erilaiset manipulaatio- ja mobilisaatiotekniikat, pehmytkudoskäsittelyt ja lääkinnällinen harjoitusterapia. Lisätietoa naprapatiasta löydät Jarnan kotisivuilta.

Napteekin kotisivuilla on myös esittely naprapatiasta.

Naprapaatti Jarna Julkunen, Oulu
Naprapaatti Jarna Julkunen, Oulu
Naprapaatti Jarna Julkunen, Oulu
Naprapaatti Jarna Julkunen, Oulu
Naprapaatti Jarna Julkunen, Oulu

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Naprapaatti Jarna Julkunen

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.