Mitä avuksi, kun silmälasit eivät riitä?

Näköpiste Polar Printin valikoimissa on useita tehokkaita suurennuslaitteita. Niiden ominaisuuksia ovat parannettu kontrasti, hyvä valoteho ja säädettävä suurennus. Suurennuslaite voi olla pieni, akulla varustettu kannettava laite tai pöydällä pidettävä laite suurella näytöllä.

Kun lukeminen on hankalaa tai mahdotonta suurennuksesta huolimatta, voidaan painettu teksti kuunnella selkeänä puheena. Lukulaite lukee tekstin ääneen yhdellä napinpainalluksella. Laite voi olla myös suurennus- ja lukulaitteen yhdistelmä.

Tietokoneen käytön apuna ovat suurennus- ja ruudunlukuohjelmat sekä puhesynteesit, joiden avulla sekä heikkonäköinen että sokea henkilö voivat käyttää tietokonetta. Sokealle käyttäjälle valikoimastamme löytyy useita eri pistenäyttömalleja sekä pistetulostimia.

Daisy-soittimilla voi kuunnella Daisy-formaattiin tallennettuja äänikirjoja. Useilla malleilla voidaan myös kuunnella muita ääni- ja musiikkitiedostoja sekä tekstitiedostoja ja tehdä äänimuistiinpanoja.

Näiden lisäksi meillä on joukko erilaisia kommunikaation ja tietokoneen käytön apuvälineitä.

Toimitamme myös asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä apuvälinepaketteja ja koulutamme apuvälineiden käytössä.

Laitteita voi kokeilla toimistollamme. Sovi aika ja tule käymään!

Näköpiste Polar Print Oy, Helsinki
Tuotemerkit
Victor Reader Stratus12 M, Victor Reader Stream 2, Victor Reader Stratus4 M, Comfort Contego, EchoLink, TravelTim, Comfort Duett, LPS-6, Bradley-rannekello, Sony CD-soitin, Sound Oasis, ALVA 640 Comfort, Braillex EL 40c, Focus 40 Blue, Alva USB 640 Comfort, Focus 14 Blue, Active Braille, Braille Star 80, Braillex EL 80c, ALVA BC680, Braillex EL 60c, Easy Braille, Bluetooth, ClearView C HD 24", Compact 5 HD, E-bot PRO, Onyx PHD, Ruby 7 HD, Topaz PHD 15", Vocatex Standard 22"

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.