Varaa aika
Varaa aika

Muuralan Autohuolto - Se osaava korjaamo!

Muuralan Autohuolto – aja sinä, me huolehdimme! Muuralan Autohuolto Oy tarjoaa autokorjaamo- ja huoltopalvelut vahvalla ammattitaidolla. Olemme toimineet Espoossa vuodesta 1989 alkaen ja loppuvuodesta 2018 avasimme toisen toimipisteen Kirkkonummelle. Olemme valtuutettu Toyota-, Peugeot- ja Citroen-huolto.

Meiltä myös Opel-huollot.

Palveluitamme ovat mm. määräaikaishuollot, moottoriöljyn ja suodattimen vaihdot, jarrujen korjaukset, alustan korjaukset ja jakohihnojen vaihdot. Ota yhteyttä, niin toimimme autosi parhaaksi!

Muuralan Autohuolto Oy, Kirkkonummi
Muuralan Autohuolto Oy, Kirkkonummi
Tuotemerkit
Toyota, Citroen, Peugeot

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Muuralan Autohuolto Oy

piilota/avaa sisältö
5.0
 / 5
(3)
Piia
15.05.2020
Erinomainen lopputulos, kansikuvitus osui heti maaliin
Tilasin Anni-Julialta kansikuvan lehteen. Taustatietoa abstraktiin kansikuva-aiheeseen oli vain lyhyen yhteenvedon verran. Idea kuvitukseen syntyi Anni-Julialta nopeasti ja oli osuva. Lopullinen kansikuva oli erinomaisen tyylikkäästi toteutettu.

Maija
14.05.2020
Monipuolisen ammatilaisen kanssa on ilo tehdä yhteistyötä.
Anni-Julian kanssa on ollut helppo tehdä töitä. Kuvitustöiden laatu on priimaa. Viestintä prosessin aikana oli helppoa ja selkeää. Anni-Julia huomioi hyvin palautteen ja sovelsi ammattimaisesti muutostoiveet työhön sopivaksi. Päädyimme valitsemaan Anni-Julian hänen nettisivujensa ja 'mainosmeilinsä' perusteella: alussa ollut mielikuva hänen töistään vastasi sitä, mitä lopulta saimme omaan projektiimme eli markkinointi oli totuudenmukaista ja onnistunutta.

Lilli
14.05.2020
Piirrosjälki on hienoa ja yhteistyö Anni-Julian kanssa on helppoa.
Anni-Julia on taitava kuvittaja, ja on helppoa työskennellä hänen kanssaan. Hän toimittaa luonnokset ja materiaalit hyvissä ajoin ja olen ollut aina tyytyväinen hänen kuvituksiinsa.