Kattava valikoima tuotteita sähkö- ja elektroniikka-asennuksiin kytkinkaapeista ja liittymistä aina kentälle saakka

Murrelektronik on järjestelmäkumppanisi: Sähkökeskuksesta aktiivisen tai passiivisen liitännän kautta kentälle. Murrelektronik tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita sähkö- ja elektroniikka-asennuksiin kytkinkaapeista ja liittymistä aina kentälle saakka. Kaikki tuotteemme on suunniteltu niin, että ne toimivat hyvin paitsi keskenään, myös olemassa olevan järjestelmäsi kanssa.

Menestyksemme on perustunut innovatiivisiin tuotteisiin, pitkälle kehittyneeseen markkina- ja asiakaslähtöisyyteen, tehokkaaseen logistiikkaan, sitoutuneeseen tiimityöhön sekä laatutietoisuuteen.

Palvelemme kaikkia asiakkaita - niin suuria, keskisuuria kuin pienempiäkin. Stay Connected sloganimme mukaisesti tahtotilamme on olla aktiivisia, asiantuntevia ja nopeita asiakasrajapinnassa! Autamme Sinua kehittämään liiketoimintaasi hyödyntämällä ja esittelemällä uusia tuotteita, suunnittelemalla yhteistyössä uusia ratkaisuja sekä asiakaskohtaisia räätälöintejä, kouluttamalla sekä antamalla teknistä tukea.

Tarjoamme tarpeen mukaiset toimitukset asiakkaillemme - suorat ja nopeat toimitukset Saksasta loppuasiakkaalle sekä lisäksi tarvittaessa asiakaskohtaiset logistiikkaratkaisut eri sopimuksella.

Tuotevalikoimamme

• Ohjauskeskuksen komponentit

Murrelektronikin kytkinkaappikomponenteilla varmistat optimaalisen virranhallinnan kone- ja järjestelmäasennuksissa.

Yksittäiset komponentit sopivat täydellisesti yhteen. Tämä takaa jatkuvan virransyötön ja optimaalisen tehokkuuden. Häiriönvaimennin- ja puskurimoduulit takaavat järjestelmän käytettävyyden.

• Liittymät

Liittymät kytkinkaapeista kentälle ovat monen asennuskonseptin keskeinen osa.

Murrelektronik tarjoaa kattavan tuotevalikoiman pikaliitäntöihin, helppoon erotukseen ja diagnostiikkalaitteiden kytkentään

• I/O-järjestelmät

Murrelektronikin I/O-järjestelmät yhdistävät järjestelmän toimilaitteet ja anturit ohjaukseen.

I/O-järjestelmiin kohdistuu hyvin erilaisia vaatimuksia. Murrelektronik tarjoaa erilaisia I/O-järjestelmiä kätevistä jakolaiteratkaisuista tehokkaisiin kenttäväyläjärjestelmiin.

• Liitintekniikka

Murrelektronik on johtava liitinkaapelien toimittaja, jonka valikoima sisältää lähes rajattoman määrän erilaisia kaapelityyppejä, värejä ja liitinmalleja.

Murrelektronik Power Oy, Lahti
Murrelektronik Power Oy, Lahti
Murrelektronik Power Oy, Lahti
Murrelektronik Power Oy, Lahti

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ma
08:00-16:00
Ti
08:00-16:00
Ke
08:00-16:00
To
08:00-16:00
Pe
08:00-16:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Murrelektronik Power Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.