Muovitarvike Kuisma Oy on vuonna 1960 aloittanut monialainen perheyritys, jonka toiminta jakautuu viiteen osaan:

1. Kodin sisustus ja lelut: Laaja valikoima kaikkea kodin sisutukseen ja asumiseen liittyvää. Monen sukupolven perinteinen lelujen ostopaikka.

2. Teollisuuden ja kodin tarvikkeet: Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. liimat, letkut, laatikot, käsineet, paperit, pesuaineet, kiilahihnat, muovikalvot ja kumilevyt.

3. Hydrauliikka- ja pneumatiikkatuotteet: Kaikki alan tuotteet sekä letkuasennelmien teko. Tarjontaa täydentää voiteluaineiden kattava valikoima. Lisäksi löytyy mm. kulutustuotteet, nostotarvikkeet ja laakerit.

4. Äänieristys: Työkoneiden hyttien ja moottoritilojen verhous, laitekaappien ääni- ja lämpöeritys.

5. Levytyöstö: Vaahtomuovi-, muovi-, kumi- ja puulevyjen työstäminen vesileikkauksella, CNC-jyrsinnällä sekä perinteisillä työstömenetelmillä.

Teollisuus ja kodin tuotteet

Erilaiset teipit, liimat, käsineet, suojaimet, muovipussit, laatikot, muovilevyt, vaahtomuovit, nippusiteet, köydet sekä paperit ja pesuaineet, letkut ja muovikalvot. Myymme valtaosan tuotteista myös pakkauksista avattuna mm. pala vaahtomuovia kodin tarpeisiin.

Lelut ja taloustavarat

Viimeisimmät trendilelut ja lahjatavarat. Kodin sisustukseen löydät mm. vahakankaat, matot, erilaiset tekstiilit, ruukut sekä laatikot ja lokerikot.

Hydrauliikka ja pneumatiikka

Käytössämme on merkittävimpien hydrauliikkatukkureiden tuotevalikoima. Mm. ketjuja, liimoja, laakereita, tiivisteitä, öljyjä, suodattimia, sylintereitä, letkuja, liittimiä, venttiilejä ja pumppuja.

Muovitarvike Kuisma Oy, Salo
Muovitarvike Kuisma Oy, Salo
Muovitarvike Kuisma Oy, Salo

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu