Ainutlaatuinen koko perheen muotitavaratalo keskellä Poria

Ratsula on monipuolinen muotitavaratalo Porin keskustassa. Vuonna 1924 perustettu perheyrityksemme toimii jo neljännessä sukupolvessa ja palvelee yli 90 vuoden kokemuksella.

Tarjoamme kattavan valikoiman vaatteita ja asusteita naisille, miehille ja lapsille, kenkiä, koruja, kosmetiikkatuotteita sekä kodintekstiilejä ja lahjatavaroita.

MODA-kortilla voit saada monenlaisia etuja, tarjouksia sekä merkittäviä ostohyvityksiä. Tervetuloa ostoksille!

Ompelupalvelua, pukeutumisneuvontaa ja mittatilausvaatteita

Tarjoamme ompelupalvelua, pukeutumisneuvontaa ja mittatilausvaatteita. Miesten juhlapukujakin on mahdollisuus vuokrata. Kaikki palvelumme on saatavissa saman katon alta.

Muotia 4 kerroksessa

Muotitavaratalomme toimii 4 kerroksessa: pohjakerroksessa on kotiin, sisustamiseen ja vapaa-aikaan painottuva Casa Ratsula sekä lasten ja nuorten oma myymälä Mini Ratsula. Pohjakerroksesta löydät myös Marimekko- ja Nanso-myymälät, naisten alusvaatteet sekä kampaamon ja kauneushoitolan.

Katutasossa on lukuisia naisten merkkien shoppeja, kosmetiikkaosasto sekä Michael Kors- ja Longchamps-laukut.

Naistenkerroksessa on laajat valikoimat takkeja, kenkiä, arki- ja juhlavaatteita. Ompelimossa loihditaan vaatteesi täydelliseksi.

Miestenkerros on miesten maailma. Lukuisat tunnetut merkit, laajat valikoimat vaatteita ja kenkiä odottavat sinua.

Café Ratsulassa voit levähtää ja palkita itseäsi kahvilla tai lounaalla.

Yrityksen tarina

Muotitavaratalo Ratsula on Suomen toiseksi suurin yksityisessä omistuksessa oleva vaatekauppa, jonka palveluksessa on jo neljäskin polvi mukana. Yritys on perustettu vuonna 1924.

Muotitavaratalo Moda Ratsula, Pori
Muotitavaratalo Moda Ratsula, Pori
Muotitavaratalo Moda Ratsula, Pori
Muotitavaratalo Moda Ratsula, Pori
Muotitavaratalo Moda Ratsula, Pori
Muotitavaratalo Moda Ratsula, Pori
Tuotemerkit
Betty Barclay, S.T.I, Taifun, Samoon (koot 42-54), Masai, 2-biz, Very Nice, Mac, Vera Mont, Anna Montana, Manuela Conti, Henry Lloyd, MasCara, Junge, Gil Bret, Fuchs Schmitt, Joseph Ribkoff, Party Line, Modelia, Gant, Tommy Hilfiger, Makia, Esprit, Selected, Sand, Boss, Guess, Tiger of Sweden, Turo Tailor, Meyer, Petritex, Luhta, Longchamp, Michael Kors, Max Mara Weekend, Ted Baker, Marc O´Polo, Liu Jo, Mosh Mosh, Vila, Comma, Jack & Jones, Only & Sons, Fred Perry, Super Dry, Bugatti, Frank Lyman, Lexington, Marimekko, Gugguu, Name It, Nanso, Ritva Falla, Aarikka, Snö

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu