Mr. Taxi Oy, ensiluokkaisen palvelun kuljetusyritys Helsingissä

Hoidamme tyylillä ja varmalla ammattitaidolla niin perinteiset taksiajot, edustusajot, ryhmien tilausajot sekä invakuljetukset. Palvelemme Helsingistä käsin koko pääkaupunkiseudulla.

Myyntipalvelumme on käytössäsi 24 h vuorokaudessa.

Paikallispuheluhintaisesta numerosta voit tilata kaikki kuljetuspalvelut: taksit, edustusajot, tila-autot, linja-autot sekä lähettipalvelut. Tutustu palveluihin tarkemmin kotisivuillamme tai soita ja tilaa taksi!

Tilaus- ja edustusajot

Täydellinen päivä pääkaupunkiseudulla tai kauempana? Onnistuu. Edustusajot, hääajot, sightseeingit? Tottakai.

Autamme mielellämme ja hoidamme kuljetukset ammattitaidolla ja tyylillä - missä tahansa kuljetustarpeissa.

Meiltä saat tilattua kyydin niin korkeatasoisella edustusautolla kuin pikkubussilla nopeasti ja luotettavasti. Käytössämme on useita tyylikkäitä Mercedes Benz -pikkubusseja, jotka täyttävät vaativimmatkin laatuvaatimukset.

Kyytiin mahtuu 1-16 henkilöä. Pikkubussit on varusteltu mukavilla istuimilla, laadukkailla stereolaitteilla ja ajoon sopivalla sisävalaistuksella.Voit tilata kuljetukseesi erikseen myös mikrofonin, jääkaapin ja dvd-soittimen.

Kauttamme onnistuu myös isomman linja-auton tilaus.

Kuljettajamme ovat kielitaitoisia, kokeneita alansa ammattilaisia. Olemme erikoistuneet edustustason yritys- ja ryhmäkuljetuksiin.

Ilomme on palvella ammattitaidolla!

Invakuljetukset

PYÖRÄTUOLIKULJETUKSET

PAARITAKSIT

PORRASKIIPIJÄT

Pyörätuoliystävälliset, invakuljetuksiin varatut pikkubussit on varusteltu kaikin mukavuuksin -mahdollisimman miellyttävää matkaa varten.

Niistä löytyy markkinoiden uusimmat, hydrauliset invanostimet, pikakiinnitykset, ilmastointi kesäisin sekä lisälämmitys talvisin.

Tilavissa autoissamme on tilaa myös sähköpyörätuoleille. Jokaisessa autossa on lisäksi oma pyörätuoli. Porraskiipijän avulla autamme sinut perille hissittömän talon ylimpiinkin kerroksiin. Meiltä saat tilattua myös paaritaksin. Autoihimme mahtuvat näppärästi mukaan myös mahdolliset apuvälineet sekä saattajat.

Jokainen invataksia ajava kuljettajamme on suorittanut perusteellisen koulutuksen kuljetusten turvallisuuden varmistamiseksi. Kokeneet, ammattitaitoiset ja invakuljetuksiin erikoistuneet kuljettajamme kuljettavat sinut perille turvallisesti ja mukavasti.

Tarjoamme pyörätuolia käyttäville asiakkaillemme myös mahdollisuutta Kela-kuljetuksiin. Tarvittaessa teemme paperityöt valmiiksi. Mukaan tarvitset Kelan antaman todistuksen erityiskulkuneuvon tarpeellisuudesta. Maksat silloin itse ainoastaan omavastuuosuuden, joka on yhdensuuntaiselle matkalle 25 euroa (vuosi 2017).

Mr. Taxi Oy, Helsinki
Mr. Taxi Oy, Helsinki
Mr. Taxi Oy, Helsinki

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Pe
00:00-24:00
Avoinna 24/7
La
00:00-24:00
Su
00:00-24:00
Ma
00:00-24:00
Ti
00:00-24:00
Ke
00:00-24:00
To
00:00-24:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Mr. Taxi Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.