Montonissa Oy
Montonissa Oy
Y-tunnus:
0112543-8

00530 HELSINKI
Paasivuorenkatu 8, 00530 HELSINKI

Monipuolinen lasialan tukkuliike

Montonissa Oy on suurin lasialan tukkuliike Suomessa ja Baltiassa. Visiomme on nousta samaan asemaan Suomessa myös työstettyjen lasituotteiden osalta.

Tarjoamme alan parhaan palvelun periaatteella kaikki lasi kilpailukykyisesti samalta toimijalta. Pystymme palvelemaan sekä ulko- ja sisärakentajia, telakka-, huonekalu ja myymälärakentajia, että lasiliikkeitä kaikissa lasitarpeissa. Kaikki tämä on mahdollista maailmanlaajuisen yhteistyöverkostomme ja oman tuotantomme kautta.

Verkostomme ansiosta emme ole sidottuja yhden tuotantolaitoksen rajoituksiin. Emme kärsi yhden tuotantolaitoksen varaston rajoituksista tai yhden tuotantolaitoksen mahdollisesta ruuhkautumisesta. Voimme aina jokaiseen erilaiseen projektiin valita sopivimman tuotantolaitoksen ja toimia siten markkinoilla aina mahdollisimman joustavasti ja asiakkaan tarpeita aidosti kuunnellen.

Tarjoamme käyttöösi pitkän kokemuksemme lasista. Kaikilla avaintyöntekijöillämme on vähintään 20-vuoden kokemus tasolasista ja sen jatkojalostuksesta. Siksi meihin kannattaa ottaa yhteyttä jo projektin suunnitteluvaiheessa.

Meiltä saat mm.

Laminoidut lasit

Karkaistut lasit; myös taustamaalatut ja digiprintatut

Karkaistut laminoidut lasit

Eristyslasit

Peilit

Kuviolasit

Palonsuojalasit

Laatikot / tukkukauppa

Aukioloajat

La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-16:00
Ti
08:00-16:00
Ke
08:00-16:00
To
08:00-16:00
Pe
08:00-16:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Montonissa Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.