murupolku logo/Sisustustarvikkeet/Sisustusliike Helsinki/Moko Market Café & Store Sörnäinen
Moko Market Café & Store Sörnäinen
Moko Oy
Y-tunnus:
0839862-3

Moko Market Café & Store

Moko Market Café & Store konseptimyymälöissä yhdistyy elämyksellisen sisustusliike kahvila-ravintolaan.

Moko on vuonna 1991 perustettu sisustamiseen erikoistunut myymäläkonsepti ja toisessa polvessa toimiva perheyritys. Moko myy erilaisia vintage-esineitä, vanhoja intialaisia kaappeja, kodintekstiileitä, kirjoja, muotia sekä herkkuja läheltä ja kaukaa ja esineitä sieltä ja täältä. Moko Marketeissa sisustusmyymälän yhteydessä on kahvila, jossa herkutellaan leipomotuotteilla, salaateilla, täytetyillä leivillä, herkkukahvilla sekä päivittäin vaihtuvalla omassa keittiössä valmistuvalla lounaalla.

Lauantaisin Mokoissa katetaan brussipöydät kahdessa kattauksessa klo 10 ja 12. Brunssivaraukset: moko.fi/varaukset/varaa-lauantaibrunssi/

Itsetehty, lähi- ja luomuruoka sekä satokausiajattelu ovat Mokon ruokafilosofian keskiössä. Mokon runsaat salaatit ovat jo käsite kaupungilla. Ruoanlaitossa käytetään paljon sesongin parhaita, tuoreita kasviksia ja kaikki valmistetaan alusta loppuun asti Mokon omassa keittiössä.

Mokoissa toimii take away sekä catering-palvelut. Asiakkaita palvellaan niin kokouspullien kuin isompien tilaisuuksienkin muonittamisessa.

Kummassakin Moko Marketissa on viihtyisä kabinetti, joka on kahvilan asiakkaiden käytössä maksutta. Tilaan mahtuu mukavasti 8 henkeä. Kabinetin varausaika on 1-3 h. Kabinetin varaukset: moko.fi/varaukset

Moko Marketteja on kaksi; Punavuoren Merikorttelissa toimii Mokon iso lippulaivamyymälä. Sörnäisissä vanhassa Hattutehtaassa osoitteessa Sörnäistenrantatie 11 on uusin Moko Market.

Moko Market Café & Store Sörnäinen, Helsinki

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Su
Suljettu
Ma
09:00-17:00
Ti
09:00-17:00
Ke
09:00-17:00
To
09:00-17:00
Pe
09:00-17:00
La
10:00-15:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.