MLP Modular Learning Processes Oy
MLP Modular Learning Processes Oy
Y-tunnus:
1733718-7
Lähetä viesti
Lähetä viesti

Alkuperäinen DiSC-analyysi henkilöstön kehittämiseen

MLP auttaa tehostamaan ihmisten sitoutumista, keskinäistä luottamusta ja toiminnan tuottavuutta työpaikoilla.

Sertifioimme valmentajia ja työyhteisön kehittäjiä käyttämään alkuperäisiä ja työyhteisön arkipäivässä helposti hyödynnettäviä Everything DiSC- ja The Five Behaviors of a Cohesive Team -vuorovaikutus- ja johtajuustyökaluja sekä -prosesseja.

Autamme esimiehiä ja tiimejä parantamaan tulostaan. Arvostetun tiedonkustantaja Wileyn tutkimus on lähtökohtamme. Olemme toimineet Suomessa yli 18 vuotta.

Mikä on DiSC-profiili?

Alkuperäinen DiSC®-analyysi, Everything DiSC® on validoitu henkilöprofiili, joka pohjautuu itsearviointiin omasta käyttäytymisestäsi. Vastaamalla adaptiiviseen testaukseen perustuvaan kyselyyn saat tuloksena oman DiSC-tyylisi (hallitseva, vaikuttava, vakaa, tunnontarkka) sen prioriteetteineen. Kyselyssä otat kantaa viisiportaisella asteikolla, miten voimakkaasti tietyt käyttäytymisen piirteet mielestäsi sinussa näkyvät.

Everything DiSC -profiilin vahvuus on käytettävyydessä, sillä se ei pelkästään auta ymmärtämään erilaisia toimintatapoja, vaan mahdollistaa myös oman toiminnan mukauttamisen tilanteen ja tarpeen mukaan. Kun ymmärrämme omaa ja toisten käyttäytymistä paremmin, on vuorovaikutuksemme tehokkaampaa ja väärinymmärrysten vaara vähenee.

Valmentajavalmennus, valmentajaverkosto ja tutkimuspalvelut

Valmennamme eli sertifioimme yritysten ja organisaatioiden kehittäjiä käyttämään Everything DiSC® -tuoteperhettä tai Five Behaviors of a Cohesive Team -tuotteita ja -prosessia. Sertifioinnin jälkeen voit

- valmentaa tuotteilla, joihin olet saanut sertifioinnin,

- teettää, purkaa ja tulkita erilaisia yksilöä, tiimiä tai johtajuuutta tukevia profiileja,

- käyttää valmennuksen tueksi tehtyjä verkkomateriaaleja

- hyödyntää MLP Oy:n asiakastukea ja materiaaleja valmennuksia suunnitellessasi.

MLP-valmentajaverkostosta löydät yrityksesi tarpeeseen sopivan valmentajan.

Toteutamme myös yksilö- ja organisaatiotutkimuksia: 360°-, ilmapiiri-, työtyytyväisyys-, joustavuus- ja luottamusmittauksia.

MLP Modular Learning Processes Oy, Vantaa
MLP Modular Learning Processes Oy, Vantaa
Tuotemerkit
Everything DiSC

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu