MilGear Finland
Suomen Erikoisvaruste Oy
Y-tunnus:
2028313-2

AIRSOFT - ARMY JA ERÄ - TURVALLISUUSALA

MilGear Finland on vuonna 2006 perustettu täyden palvelun erikoisvarustekauppa. Palvelemme asiakkaita verkkokaupan lisäksi myymälöissämme Helsingissä Ruoholahdessa sekä Oulussa aivan keskustan tuntumassa.

Airsoft- ja Action Air -harrastajien lisäksi Suomen monipuolisin tuotevalikoimamme huomioi niin turvallisuusalan ammattilaiset kuin esimerkiksi ampumalajeista, eräilystä ja metsästyksestä kiinnostuneet asiakkaat.

Kauppamme tarjoaakin laajasti laatuvalmistajien tuotteita kaikenlaisiin eräily- ja ulkoiluharrastuksiin. Airsoft-harrastuksen lisäksi useat tuotteemme soveltuvat metsästyksestä ja ampumaurheilusta (mm. SRA, IPSC, IDPA) kiinnostuneille.

Oulun myymälän ja verkkokaupan valikoimaan kuuluvat myös Games Workshop -miniatyyriarmeijatuotteet. Helsingin myymälään tuotteet voi tietenkin tilata noudettaviksi.

Maahantuojana ja jälleenmyyjänä pyrimme tuomaan uutuustuotteet Suomen markkinoille mahdollisimman nopeasti kilpailukykyiseen hintaan. Panostamme erityisesti asiakaspalveluumme ja toimitusnopeuteen.

Palveluihimme kuuluvat myös monipuoliset ryhmätilaukset ja asiantunteva huolto- ja virityspalvelu. Vuokraamme myös airsoft-varusteita lajista kiinnostuneille ja esimerkiksi yrityksille.

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ke
11:00-17:00
To
11:00-17:00
Pe
11:00-17:00
La
11:00-15:00
Su
Suljettu
Ma
11:00-17:00
Ti
11:00-17:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.