Asbesti-, home- ja kosteustutkimukset Helsingissä

Mikrosem Oy on Helsingissä sijaitseva asbestitutkimuksiin sekä home- ja kosteustutkimuksiin erikoistunut yritys. Suoritamme asuin-, toimisto-, teollisuus- ym. rakennuksissa kuntotutkimuksia, kartoituksia ja mittauksia, joilla pyritään selvittämään mahdollisten sisäilmaongelmien alkuperä.

Toimintamme keskittyy eritoten asbestitutkimuksiin. Tutkimus on teetettävä ennen 1994 valmistuneisiin rakennuksiin, mikäli tiloissa aiotaan tehdä purkutöitä, sillä vapautuessaan rakenteista asbestipöly on terveydelle erittäin vaarallista. Kotisivuiltamme löydät lisätietoa asbestista ja palveluistamme, toki voit soittaa meille myös saman tien, niin kerromme lisää.

Tutkimusten lisäksi analysoimme ottamiamme näytteitä ja annamme tutkitusta rakennuksesta tai sen osasta tilannekuvauksen sekä korjaussuosituksen. Pystymme tarvittaessa valvomaan korjausrakentamisen laatua. Olemme mukana myös ennaltaehkäisevässä roolissa uudis-, laajennus- ja perusparannushankkeiden suunnittelussa sekä materiaalivalinnoissa kosteus- ja homeongelmien suhteen.

Ota yhteyttä!

Mikrosem Oy, Helsinki

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.