murupolku logo/Liikennöinti/Taksi Mikkeli/Mikkelin Ulataksi Oy
Mikkelin Ulataksi Oy, Mikkeli
Mikkelin Ulataksi Oy, Mikkeli
Mikkelin Ulataksi Oy
Mikkelin Ulataksi Oy
Y-tunnus:
0165102-4

Laadukasta ja luotettavaa kuljetuspalvelua Mikkelissä

Let's Go Taksi Mikkelin kuljettajilla on vuosikymmenten ammattitaito ja kokemus kuljetuspalveluista. Kuljetamme päivittäin satoja asiakkaita. Palvelemme asiakkaitamme monipuolisella kalustolla, johon kuuluvat sedanit, farmarit sekä pienet ja suuret tilataksit. Huolehdimme ammattitaidolla myös pyörätuoli- ja paarikuljetuksista. Tarjoamme tarvittaessa myös tavarankuljetusta.

Tilauspuhelun hinta on 1,17 /puh. + 0,68 /min + pvm/mpm.

Ennakkotilaukset

Mikäli sinun on oltava määränpäässäsi tiettynä aikana tai tarvitset erikoisvarusteltua taksia, suosittelemme ennakkotilauksen tekemistä. Aikaiset aamukyydit suositellaan varaamaan edellisenä päivänä.

Erityistoiveet

Taksikyytiin liittyvistä erityistoiveista on hyvä mainita heti tilauspuhelun alussa. Näin varmistamme, että asiakas saa oikeanlaisen taksin, joka pystyy toteuttamaan toivotunlaisen kuljetuksen.

Let’s Go kohti uutta

Tänä päivänä Mikkelin Ulataksi Oy on neljänkymmenenkuuden (46) taksiautoilijan omistama osakeyhtiö. Omistajastrategian mukaisesti yhtiö tuottaa asiakkailleen turvallista, luotettavaa ja laadukasta taksipalvelua. Meillä on 55 autoa ja yli 100 kuljettajaa.

Taksiala on murroksessa ja uudistusten myötä myös Mikkelin Ulataksi katsoo eteenpäin kehittäen palveluistaan monipuolisempia huomioiden muuttuvia asiakastarpeita. Erotumme markkinoista laadukkuutemme ansiosta: kaikki kuljettajamme ovat sitoutuneet laatulupaukseemme allekirjoittamalla laatusopimuksen.

Tulevaisuuden visiomme on tehdä taksin käytöstä asiakkaillemme mahdollisimman vaivatonta, helppoa ja turvallista mukavuudesta tinkimättä.

Mikkelin Ulataksi Oy, Mikkeli
Mikkelin Ulataksi Oy, Mikkeli
Mikkelin Ulataksi Oy, Mikkeli

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

La
00:00-24:00
Avoinna 24/7
Su
00:00-24:00
Ma
00:00-24:00
Ti
00:00-24:00
Ke
00:00-24:00
To
00:00-24:00
Pe
00:00-24:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Mikkelin Ulataksi Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.