Mielenrauha koulutuspalvelut Oy
Mielenrauha koulutuspalvelut Oy
Y-tunnus:
1650886-1
Lähetä viesti
Lähetä viesti

Koulutusta haasteellisiin palvelu- ja asiakastilanteisiin

Mielenrauha koulutuspalvelut Oy tarjoaa koulutusta sekä asiantuntijapalveluita, joiden tavoitteena on erilaisten haastavien tai poikkeuksellisten tilanteiden ennakointi ja tehokas sekä ammattimainen hallinta - asiakasorganisaation liiketoimintaa, asiakasnäkökulmaa sekä ammattilaisten hyvinvointia ja jaksamista unohtamatta.

Autamme yrityksiä kehittämään toimintamallejaan ihmisten aiheuttamien haasteiden sekä poikkeustilanteiden osalta. Suurin vahvuutemme onkin haastavan tai poikkeuksellisen käyttäytymisen ymmärtäminen sekä ammattilaisen asenteisiin ja toimintamalleihin vaikuttaminen poikkeuksellisissa tai yllättävissä tilanteissa.

Mielenrauha on alallaan suurin yksinomaan erilaisten haastavien ja poikkeavien tilanteiden hallintaan keskittynyt koulutus- ja asiantuntijayritys.

Yli 1000 asiakkaan tarpeita palvelee kotimainen 5 hengen asiantuntijaryhmä, sekä 7 kansainvälistä asiantuntijaa. Toimistomme sijaitsevat Espoossa ja teemme yhteistyötä Hong Kongissa sijaitsevan Peace of Mind Ltd:n kanssa.

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ke
08:00-16:00
Avoinna vielä 35min
To
08:00-16:00
Pe
08:00-16:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-16:00
Ti
08:00-16:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.