Metsäkartano on Savon sydänmailla sijaitseva monipuolinen nuoriso- ja matkailukeskus, joka tarjoaa monipuolisia elämyksiä kaikkina vuodenaikoina.

Matkailukeskuksena Metsäkartano tarjoaa upeat puitteet kokouksiin, juhliin tai lomaan. Meiltä löydät viihtyisää majoitusta, reilua lähiruokaa ja monenlaista tekemistä sisällä ja ulkona. Vahvuutena täydet laitteistot, videotykki yms. tilat 200-250 hengen kokouksiin, majoitus 180 hengelle. Porukka pysyy hyvin koossa, koska lähikylän palveluihin on matkaa n. 25 km.

Nuorisokeskuksena tärkein tehtävämme on tarjota korkeatasoisia palveluita nuorille ja nuorten parissa työskenteleville. Olemme osa opetus- ja kulttuuriministeriön tukemaa valtakunnallista nuorisokeskusverkostoa. Tarjoamme viihtyisän ja turvallisen toimintaympäristön sekä asiantuntevaa palvelua nuorille ja kasvattajille. Lisätietoa saat kotisivuiltamme!

Metsäkartano, Rautavaara
Metsäkartano, Rautavaara
Metsäkartano, Rautavaara

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

La
08:00-21:00
Su
08:00-21:00
Ma
08:00-21:00
Ti
08:00-21:00
Ke
08:00-21:00
To
08:00-21:00
Pe
08:00-21:00
Sopimuksen mukaan.
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Metsäkartano

piilota/avaa sisältö
4.8
 / 5
(10)
Kari
01.03.2020
Palvelua parhaimmillaan ja työn jälki laadukasta
Ei mitään negatiivista - päinvastoin ystävällinen palvelu ja aikatauluissa pysyminen on olllut joka kerta. Lisäksi työn jäljessä ei ole ollut mitään huomauttamista. Omalta osaltani olen suositellut jokaiselle, joka on painatusasioissa ollut kanssani keskusteluissa.

Marketta
05.02.2020
Hyvä ja nopea palvelu.
Ensikertaa asioivana sain perustietoa miten painoasioissamme toimitaan ja sain hyvän kuvan, että homma hoidetaan ja siihen voi luottaa. Toki yhdistyksemme on käyttänyt teitä aiemmin joten toisaalta peruskuvio oli tallessa. Pientä viilausta vedoksen kanssa mutta asia hoidettiin nopeasti.

Kati
11.01.2020
Ystävällistä ja ammattitaitoista toimintaa, jossa asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioidaan hienosti!
Palvelu on erittäin ystävällistä, asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä: tarpeitamme ja toiveitamme käytiin kartoittamassa paikan päällä, ja heidän ammattitaitoisten näkemystensä avulla sovittiin tulevien tuotteiden ulkonäöstä ja materiaaleista. Graafikko toteutti toiveidemme mukaiset vedokset, ja haluamamme muutokset niihin onnistuivat muitta mutkitta. Tuotteiden laatu on hyvä, ja ulkonäkö odotustemme mukainen. Myös tuotteiden toimituksen jälkeinen yhteydenpito jätti hyvän mielen: yrityksestä oltiin yhteydessä, ja kysyttiin tyytyväisyyttä tuotteisiin. Kaiken kaikkiaan ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua, ja yritystä ja sen palveluja voimme lämpimästi suositella muillekin!

Johanna
19.12.2019
Luotettava, paikallinen ja laadukas!
Hyvä palvelu, toimitukset tulevat ajallaan ja ovat laadukkaita.

Anne
19.12.2019
Luotettava
Erinomainen

Elina
05.12.2019
Hyvä
Hyvä!

Vili-Matti
29.11.2019
Rento, asiallinen ja asiantunteva.
.

Kaisu
28.11.2019
Ystävällinen palvelu
Ystävälliset kasvot, palvelualttius ja innokkuus kun ovesta sisään kävelee, joka tärkeä asia ensivaikutelman luomisessa. Tehty tuotteen suunnittelutyö ammattimaista ja tuotteen laatu hyvä. Hyvä kokonaiskokemus.

Tanja Kavasvuo
27.11.2019
Nopeaa, asiantuntevaa ja miellyttävää palvelua, laadukkaat tuotteet.
Yrityksessä työskentelee asiantuntevia ja mutkattomia henkilöitä, joiden kanssa asiat hoituvat nopeasti. Tuotteiden hinta-laatu-suhde on kohdallaan.

Satu Keski-Antil
27.11.2019
Osaava, ystävällinen ja ammattitaitoinen yritys
Palvelu on erittäin asiantuntevaa, ystävällistä ja monipuolista. Tuotteiden laatu on erinomainen ja varsinaisen painotyön lisäksi saa osaavaa apua painotöiden suunnitteluun ja valmistukseen ja neuvoja taitto-ohjelmien käyttöön. Myös painotuotteiden postitus tehdään valmiiksi eikä asiakkaan tarvitse vaivata päätään niillä. Erittäin ystävällistä, mukavaa ja nopeaa asiakaspalvelua. Todella vaivatonta asiointia ja helppoa yhteistyötä :)