Teräsrakenteet, pintakäsittelyt ja konepajatyöt ja tuotteiden asennukset vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla!

Metrama Oy on monipuolinen teräsrakenteiden, pintakäsittelyn ja konepajatöiden asiantuntija Nurmijärveltä. Toimimme pääasiassa yhteistyössä Uudenmaan alueella operoivien rakennusliikkeiden kanssa.

Suunittelemme ja valmistamme erilaiset tuotteet ja projektit metallirakenteisiin liittyen. Teemme myös alihankintatöitä, jotka vaativat korkeaa ammattitaitoa ja monipuolista alan osaamista. Konekantamme on tarkoituksenmukainen, tehokas ja mitoitettu palvelemaan ammattilaistemme tarpeita suurienkin kokonaisuuksien valmistuksessa. Asennamme myös tarvittaessa valmistamamme tuotteet. Kauttamme saat tilauksesta mm. täydentävät teräsrakenteet, teräsportaat ja teräskaiteet.

Metraman tekemät tuotteet pintakäsitellään alan korkealuokkaisimmissa laitoksissa, joten myös pintakäsittely vastaa korkeaa laatutasoamme, jota asiakkaamme arvostavat. Pintakäsittelyosastomme edustaa alansa korkeinta laatutasoa. Tehokas teräsraesuihkupuhdistus ja kaksiosainen korkealämpöinen ruiskumaalaamo mahdollistavat tuotteen nopean käsittelyn.

Jos olet vailla luotettavaa ja osaavaa kumppania vuosien kokemuksella alasta, ota yhteyttä!

Metrama Oy, Nurmijärvi
Metrama Oy, Nurmijärvi
Metrama Oy, Nurmijärvi

Kokemuksia yrityksestä Metrama Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.