Medikumppani terveydenhuollon kumppanina

Medikumppani on valtakunnallisesti toimiva terveydenhuoltoalan henkilöstöpalveluyritys. Medikumppani tarjoaa jo työelämässä oleville sekä tuleville lääketieteen ja hammaslääketieteen ammattilaisille monipuolisia työuria ja mielenkiintoisia työtehtäviä terveydenhuollon julkisella sekä yksityisellä sektorilla. Olemme tukeneet asiakkaitamme terveydenhuoltopalveluiden järjestämisessä menestyksekkäästi jo vuodesta 2003.

Asiakaskuntaamme ovat kunnat ja yksityiset lääkäriasemat, joissa toimimme terveyskeskusten, sairaaloiden ja työterveyshuollon yhteistyökumppanina.

Luotettavuutta ja jatkuvaa kehitystä

Panostamme pitkiin kumppanuussuhteisiin, asiakkaiden ja työntekijöiden tarpeiden aitoon ymmärtämiseen, laadukkaaseen ja joustavaan asiakaspalveluun sekä työntekijöiden ammatilliseen koulutukseen ja tukeen. Toimintatapamme varmistaa henkilökohtaisen, joustavan ja mutkattoman yhteistyön Medikumppanin, työnantajan ja työntekijän välillä.

Seuraamme jatkuvasti alalla tapahtuvaa kehitystä ja koulutamme henkilökuntaamme. Kehitämme toimintaamme ja palveluitamme säännöllisesti mm. ottaen käyttöön uusia kanavia, työkaluja ja palveluja heti, kun havaitsemme ne hyödyllisiksi.

Meillä palvelu on kokoamme suurempaa -tervetuloa asiakkaaksemme!

Medikumppani Oy, Turku
Medikumppani Oy, Turku
Medikumppani Oy, Turku
Medikumppani Oy, Turku

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ti
09:00-18:00
Avoinna vielä 2h 24min
Ke
09:00-18:00
To
09:00-18:00
Pe
09:00-18:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
09:00-18:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.