MEB Mister Easy Business est 2008

Mister Easy Business on erilaisiin painotuotteisiin erikoistunut kasvava suomalainen yritys. Meiltä saat pienet ja suuret painomäärät nopealla toimitusajalla ilman stressiä.

Olemme oivallinen pysähdyspaikka kaikkiin markkinointimateriaalitarpeisiisi, oli se sitten käyntikortit, julisteet tai t-paitapainatukset.

Sijaitsemme kätevästi Helsingin keskustassa, tällä hetkellä kahdessa paikkassa: Kampin kauppakeskuksessa ja Sörnäisessä aivan Sörnäisten metro-aseman vieressä.

Toteutamme tilauksia erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille mutta palvelemme myös yksityisasiakkaita ja muitakin mielellämme. Ystävällinen henkilökuntamme auttaa sinua tuotteiden ja tilaamisen kanssa alusta loppuun. Kiireen yllättäessäkin voimme toimittaa yleisimmät tuotteemme jopa odottaessa.

Myymälöidemme lisäksi voit tutustua koko valikoimaamme kotisivuillamme ja tehdä ostoksia.Tervetuloa!

Tuotteet ja palvelut

Flyerit, julisteet, kutsu- ja kiitoskortit, postikortit, kirjekuoret, tarrat ja etiketit, leimasimet, rollupit ja ständit ym.

Kopiointi ja tulostus, kaiverrukset, graafinen suunnittelu, skannauspalvelu, jälkikäsittely (kansitus, laminointi, nidonta) ym.

MEB Kamppi, Helsinki
MEB Kamppi, Helsinki
MEB Kamppi, Helsinki
Tuotemerkit
Victorinox, Zippo

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu