Matkatoimisto You Travel on yksityinen ja 100% suomalainen matkanjärjestäjä. Olemme erikoistuneet vuoristoon suuntautuviin harraste- ja aktiivilomiin. Päätuotteitamme ovat hiihtomatkat rinteisiin ja maastohiihtoladuille sekä kesän vaellusmatkat ja pyöräilypaketit. Tarjoamme markkinoiden kattavimman valikoiman eri kohteita niin Alpeilla, Pyreneillä kuin Yhdysvaltojen ja Kanadan Kalliovuorilla.

Emme käytä muita matkatoimistoja matkavälittäjinä, vaan myymme matkamme itse. Näin kaikki matkaa koskeva tieto tulee suoraan matkantuottajalta, ilman välikäsiä. Uskallamme väittää, ettei vastaavaa matkakohteiden ja harrastusmahdollisuuksien tuntemusta ole muilla suomalaisilla matkanjärjestäjillä tai matkatoimistoilla.

Etsitpä sitten kannustusmatkaa koko henkilöstölle tai pitkää viikonloppua muutamille avainasiakkaalle, haluamme tarjota ammattitaitomme ja kattavan 13 vuoden kokemuksen ryhmämatkoista käyttöönne. Kauttamme voit varata vaivattomasti hotellimajoitukset, huoneistot, chalet ja villat sekä vuokra-autot netistä mihin vuorokauden aikaan tahansa. Yhteistyökumppaniemme tarjonta ulottuu joka puolelle maailmaa ympäri vuoden. Halutessasi voit käydä vaikka useassa eri kohteessa saman loman aikana.

Tutustu tarjontaan ja varaa matkasi jo tänään!

Matkatoimisto You Travel, Helsinki
Matkatoimisto You Travel, Helsinki
Matkatoimisto You Travel, Helsinki
Matkatoimisto You Travel, Helsinki

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.