Master Floor Oy - Lattiapinnoituksia 30 v. kokemuksella

Master Floor Oy on vuonna 1990 perustettu betonilattioiden pinnoitukseen erikoistunut yritys. Asiakaskuntaan kuuluvat julkisen sektorin toimijat, teollisuuslaitokset ja yritykset yleisesti. Yrityksen toiminta-alueena on koko Suomi.

Yrityksen palveluihin kuuluvat esim. elastomeeripinnoitus sekä polyuretaanilattiat. Pinnoitekemian tuntemus takaa myös erilaisten pinnoiteyhdistelmien hallitun asentamisen erikoiskohteissa. Yrityksellä on asennusluvat kaikkiin Suomen markkinoilla oleviin lattiapinnoitteisiin. Master Floor Oy pinnoittaa mm. akryylilattiat, epoksilattiat ja haponkestävät lattiat laadukkaiksi ja turvallisiksi teollisuuden ja muun yritystoiminnan käyttöön.

Pääasiallisia Master Floor Oy:n käyttämiä toimittajia ovat Tikkurila Oyj ja Basf-CC Finland Oy. Erikoistuotteet hankitaan tarpeen mukaan suoraan niiden valmistajilta esim. hiilikuitukomposiitit Amroy Finland Oy:ltä.

Master Floor Oy:n johtavana ajatuksena on löytää jokaiselle asiakkaalle paras ja kustannustehokkain vaihtoehto eri lattiapinnoitusprojekteihin.

Master Floor Oy, Tampere
Master Floor Oy, Tampere
Master Floor Oy, Tampere
Tuotemerkit
Tikkurila Oyj, Basf-CC Finland Oy, Amroy Finland Oy

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

La
00:00-24:00
Avoinna 24/7
Su
00:00-24:00
Ma
00:00-24:00
Ti
00:00-24:00
Ke
00:00-24:00
To
00:00-24:00
Pe
00:00-24:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Master Floor Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.