Lattiapinnoituksia 30 v. kokemuksella

Master Floor Oy on vuonna 1990 perustettu betonilattioiden pinnoitukseen erikoistunut yritys. Asiakaskuntaan kuuluvat julkisen sektorin toimijat, teollisuuslaitokset ja yritykset yleisesti. Yrityksen toiminta-alueena on koko Suomi.

Yrityksen palveluihin kuuluvat esim. elastomeeripinnoitus sekä polyuretaanilattiat. Pinnoitekemian tuntemus takaa myös erilaisten pinnoiteyhdistelmien hallitun asentamisen erikoiskohteissa. Yrityksellä on asennusluvat kaikkiin Suomen markkinoilla oleviin lattiapinnoitteisiin. Master Floor Oy pinnoittaa mm. akryylilattiat, epoksilattiat ja haponkestävät lattiat laadukkaiksi ja turvallisiksi teollisuuden ja muun yritystoiminnan käyttöön.

Pääasiallisia Master Floor Oy:n käyttämiä toimittajia ovat Tikkurila Oyj ja Basf-CC Finland Oy. Erikoistuotteet hankitaan tarpeen mukaan suoraan niiden valmistajilta esim. hiilikuitukomposiitit Amroy Finland Oy:ltä.

Master Floor Oy:n johtavana ajatuksena on löytää jokaiselle asiakkaalle paras ja kustannustehokkain vaihtoehto eri lattiapinnoitusprojekteihin.

Master Floor Oy, Kangasala
Master Floor Oy, Kangasala
Master Floor Oy, Kangasala
Tuotemerkit
Tikkurila Oyj, Basf-CC Finland Oy, Amroy Finland Oy

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu