murupolku logo/Sisustuspalvelut/Sisustus Turku/Maricken Shop Turku

Maricken Shop Turku

Maricken on täyden palvelun sisustustalo, sekä laadukkaiden tapettien ja kankaiden maahantuoja. Maricken Shop Turun valikoimista löydät omien tuotteidemme lisäksi muut tapetit, kankaat, matot, huonekalut, valaisimet, maalit, ja kaiken muun kodin sisustukseen. Ammattitaitoiset sisustussuunnittelijamme tarjoavat kokonaisvaltaista suunnittelua sekä yksityisiin että julkisiin tiloihin. Myymälästämme saat myös ompelimo- sekä asennus- ja kuljetuspalvelut.

Marickenin tarina on alkanut jo vuonna 1971 ja nykyisin edustamme useita kansainvälisiä sisustusalan huippubrändejä Suomessa. Arvoihimme kuuluvat laadukkuus, kestävyys ja kokonaisvaltaisuus. Palvelemme kuluttajia ja suunnittelijoita niin Turun kuin Helsingin liikkeissämme. Lisäksi voit tutustua tuotteisiimme verkkokaupassamme.

Meiltä saat kaikkea kaunista elämään: kokonaisista avaimet käteen -projekteista yksittäisiin tuotteisiin. Tervetuloa lämpimästi asiakkaaksemme!

Maricken Shop Turku, Turku
Maricken Shop Turku, Turku
Maricken Shop Turku, Turku
Maricken Shop Turku, Turku
Maricken Shop Turku, Turku
Tuotemerkit
1838 Wallcoverings, Armani Casa Wallcoverings, Arte, Bluebellgray, Carma, Coordonné, HookedOnWalls, Jannelli & Volpi, Marimekko-tapetit, Mindthegap, Missoni Home Wallcoverings, Omexco, Sandberg Wallpaper, Sirpi, Tres Tintas, Voyage Decoration, York Wallcoverings

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ke
10:00-18:00
To
10:00-18:00
Pe
10:00-18:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
10:00-18:00
Ti
10:00-18:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Maricken Shop Turku

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.