Lähetä viesti
Lähetä viesti

Viihtyisämmän ja turvallisemman asuinympäristön puolesta

Malkit Oy on palveleva erikoisliike kiinteistöalan ammattilaisille. Tarjoamme kattavan valikoiman tuotteita ja palveluita kiinteistöjen ylläpitoon. Asiakkaitamme ovat kaupungit ja kunnat, kiinteistönomistajat, kiinteistöjenrakennus, -ylläpito ja huoltoyritykset sekä muut palvelun, kaupan ja teollisuuden yritykset.

Herttoniemen myymälä

Herttoniemen myymälämme löydät Mekaanikonkatu 3. Avoinna ma-pe 7-16. Asiointi on nopeaa, myymälän edessä on runsaasti asiakaspaikkoja. Varastomme toimii Herttoniemen myymälän yhteydessä, joten täällä laajin VSS-, matto- ja työvaatevalikoima. Myymälässä käsisammutinten ja putoamissuojainten tarkastuspalvelu.

Monipuoliset toimitustavat

Muut noutomyymälämme sijaisevat Helsingissä Töölössä, Espoossa Olarinluomassa, Vantaalla Koivuhaassa ja Turussa Skanssissa.

Voit tilata tuotteet myös toimitettuna - www.malkit.fi. Tarjoamme asiakkaillemme yleisimmät kiinteistön ylläpidossa ja huollossa tarvittavat tuotteet, henkilönsuojausta unohtamatta.

Tilaa netistä- nouda myymälästä - myös asennuspalvelut!

Malkit Oy Herttoniemi, Helsinki
Malkit Oy Herttoniemi, Helsinki
Malkit Oy Herttoniemi, Helsinki
Tuotemerkit
Oras, Ido, Philips, Grohe, Mora, Gustavsberg, Svedbergs, Lappset, Flagmore, BioComp, Brabantia, Fiskars, Katrin, Bahco, KiiltoClean, Kärcher, Vileda, Leatherman, Sievi, Jalas, Guide, Fristads, Tranemo, Skydda, Petzl, Buff, Bollé, Cederroth

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu