Maansiirto Holappa Oy
Maansiirto Holappa Oy
Y-tunnus:
0471707-6

Maa-ainesten kuljetus ja myynti edullisesti ja nopeasti

Maansiirto Holappa Oy toimittaa edullisesti ja nopeasti laadukkaat ruokamullat, seulotut hiekat ja sorat, salaojasorat sekä täytemaat toiveen mukaan.

Yrityksemme palvelee laajasti Puolangan ja sen lähikuntien alueella. Kuljetamme maa-ainekset mm. seuraaville alueille: Puolanka, Hyrynsalmi, Paltamo, Pudasjärvi, Ristijärvi, Suomussalmi, Utajärvi ja Kajaani. Myymme maa-ainekset niin yksityisille, yrittäjille kuin muillekin toimijoille. Toimitamme tilauksen suoraan pihaan tai työmaalle. Kerromme mielellämme lisää siitä, miten saat kaiken tarvitsemasi meiltä.

Toimittamamme maa-ainekset:

- luonnon hiekat ja sorat

- murskeet

- seulotut hiekat ja sorat

- salaojasorat

- imeytyskenttäkivi

- seulottu ruokamulta

- täytemaa

Viherrakentaminen

Toteutamme myös puistojen, piha-alueiden ja puutarhojen rakennustyöt toiveen mukaan.

Vesi- ja viemärityöt

Toteutamme vesi- ja viemärijärjestelmien kaivuutyöt kunnan järjestelmiin. Usein nämä kaivuurakat voidaan yhdistää, joten suunnitelmallisuus kannattaa näissäkin asioissa. Kaivamme kunnallistekniikan kuntoon.

- Vesiputkistot

- Viemäriputkistot

- Maakaapelointien kaivannot

- Jätevesien imeytyskenttä

- Jätevesien suodatuskenttä

- Sadevesijärjestelmät

Lastaus, nostot ja vaihtolavat kuljetukset kunnon kalustolla

Tarjoamme kattavat palvelut lastaukseen, nosturitöihin ja vaihtolavakuljetuksiin. Kokeneet tekijämme suorittavat lastaukset, nostot ja vaihtolavakuljetukset turvallisesti niin yksityisille, yrityksille kuin muillekin toimijoille.

Rakennusten pohjatyöt

Toteutamme kaikenlaisten rakennusten pohjatyöt. Omakotitalon pohjatyöt, autotallin pohjatyöt ja esimerkiksi hallien pohjat rakentuvat avullamme nopeasti ja kustannustehokkaasti. Hyvä kokemus erilaisten pohjatöiden toteuttamisesta näkyy toteutuksiemme ripeänä etenemisenä.

Lavettikuljetukset

Siirrämme turvallisesti työkoneet, kuten kaivinkoneet, traktorit ja muut maansiirtokoneet kestävällä kalustolla. Kokenut ja ammattitaitoinen kuljettajamme siirtää koneesi turvallisesti ja edullisesti lähtöpisteestä määränpäähänsä. Lavettikuljetuksissa meillä on käytössä kaksi täysperälavettia, joilla hommat hoituvat ketterästi sovittuina ajankohtina.

Maansiirto Holappa Oy, Puolanka
Maansiirto Holappa Oy, Puolanka
Maansiirto Holappa Oy, Puolanka