Lähetä viesti
Lähetä viesti

M & M Viihdepalvelu Oy 30-VUOTTA !

YRITYKSEN 30 JUHLAVUOSI KÄYNNISTYNYT

M & M Viihdepalvelu on täysin suomalainen yritys, joka on toiminut suurimpien elokuva-ja jakeluyhtiöiden edustajana jo vuodesta 1991. Ainoana alalle erikoistuneena yrityksenä olemme yhdessä päämiestemme kanssa kehittäneet elokuvaohjelmiin liittyviä palveluja sekä edustaneet heidän ”julkisia elokuvaoikeuksia (Non-theatrical)” Suomessa.Tarjoamme asiakasyrityksillemme monipuolista osaamista elokuvien esitysoikeuksien ja lasten viihtyvyyden parissa. Tavoitteenamme on tarjota kotimaisille asiakkaillemme korkeatasoisia ja laadukkaita apuvälineitä tekijänoikeusasiat huomioiden. Tuotamme ja kehitämme jatkuvasti uutuuksia, jotka tuovat asiakkaittemme toimintaan konkreettista apua ja lisäarvoa kasvavana asiakasuskollisuutena, lisääntyneenä oheispalvelujen käyttönä ja lisämyyntinä tekijänoikeusasiat huomioiden..

Muksunurkka

Kun muksut viihtyvät, aikuisilla on aikaa tehdä ostoksia

Muksunurkka toteuttaa viihtyisiä lasten leikkipaikat kaikenkokoisiin tiloihin. Leikkipaikan avulla on helppoa parantaa sekä lapsien että vanhempien viihtyvyyttä. Muksunurkalla on valikoimissaan suuri määrä erilaisia tuotteita, joilla voimme suunnitella ja toteuttaa juuri tarpeisiinne sopivan leikkialueen perheen pienimpien iloksi. Lasten viihtyessä vanhemmat pääsevät asioimaan ja tekemään ostoksia rauhassa ja hyvillä mielin.

Leikkipaikat soveltuvat kohteeseen kuin kohteeseen

Muksunurkan tuotteet soveltuvat kaikkiin paikkoihin, joissa perheet asioivat – kuten kauppoihin, apteekkeihin, myymälöihin, kuntosaleille, hotelleihin, ravintoloihin, julkisiin tiloihin ja odotustiloihin. Tuotteet ovat hygienisiä ja niiden ylläpito ei sido henkilökuntaa, joten käyttökustannukset ovat todella alhaiset.

ELOKUVALISENSSI-VUOSILUPA

Elokuvien ja dokumenttien julkiseen esittämiseen tarvitaan aina erillinen lupa. Esitysluvan myöntää elokuvan tuotantoyhtiö tai tuottajan valtuuttama muu taho. Elokuvalisenssi edustaa suurimpia kansainvälisiä elokuva- ja tuotantoyhtiöitä Suomessa.

Esitysluvillamme huolehdit vaivattomasti elokuvaesityksen tekijänoikeuksista ja laillisesta toteutumisesta. Tarjolla on tuhansia huippuelokuvia alan suurimpien tuotantoyhtiöiden valikoimasta. Elokuvalisenssi-vuosiluvalla helpotamme elokuvien ja dokumenttien käyttöä mm. kouluissa, oppilaitoksissa ja nuorisotiloissa.

M & M Viihdepalvelu Oy, Vantaa
M & M Viihdepalvelu Oy, Vantaa
M & M Viihdepalvelu Oy, Vantaa
M & M Viihdepalvelu Oy, Vantaa
M & M Viihdepalvelu Oy, Vantaa
M & M Viihdepalvelu Oy, Vantaa
M & M Viihdepalvelu Oy, Vantaa
M & M Viihdepalvelu Oy, Vantaa
Tuotemerkit
elokuvalisenssi-vuosilupa, elokuvakohtainen esitysoikeus, leffanäytös, elokuvalisenssi, muksunurkka

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Su
Suljettu
Ma
08:00-16:00
Ti
08:00-16:00
Ke
08:00-16:00
To
08:00-16:00
Pe
08:00-16:00
La
Suljettu
Sopimuksen mukaan.
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä M & M Viihdepalvelu Oy

piilota/avaa sisältö
5.0
 / 5
(1)
Raili Kortelaine
22.03.2020
HYVÄ
Kissan hoito on ollut HYVÄ ja on päässyt samana päivänä kun on tarvetta ollut. Toivottavasti huomenna taas 23/3päästään. Huoli kissasta kun ei syö. Vähän vettä vain.