logo

Hae koko Suomesta tai läheltäsi

Hae henkilöitä nimellä tai numerolla

Hae yrityksiä

Hae palveluita läheltäsi

Hae yrityksiä tai palveluita

Hae koko Suomesta tai läheltäsi


Helsinki
/Lvi-Palvelu Kipinä Oy

Lvi-Palvelu Kipinä Oy

Malminkaari 10, 00700 Helsinki

Avoinna 24h

Päätoimiala:

LVI-alan työt

profile-1
profile-2
profile-3
profile-4
Soita: 010 322 1050Verkkosivusto

LVI-palvelu Kipinä − kaikki tarvitsemasi LVI-työt ammattitaidolla

Kun tarvitset takuulla laadukkaasti toteutettua, luotettavaa LVI-palvelua, ota yhteyttä LVI-palvelu Kipinään. Meiltä saat kaikki LVI-työt aina asennuksista huoltoon ja korjauksiin; voit tilata meiltä esimerkiksi pientalojen uudis- ja korjaustyöt, huoneistoremonttien asennukset sekä taloyhtiöiden korjausasennukset. Kaikki pienet ja isommatkin urakat, muutostyöt ja peruskorjaukset onnistuvat kanssamme helposti ja ilman turhaa päänvaivaa asiakkaalle. Toimintaamme ohjaa korkean laadun lisäksi toimitusvarmuus ja aikataulujen pitäminen; teemme sen, mitä lupaamme.

Olemme osa Hanakat ketjua.

Organisaatiomme on kevyt, joten pystymme reagoimaan nopeasti kiireisiinkin työpyyntöihin ja palvelemaan sekä kotitalouksia että yrityksiä niin arkisin kuin viikonloppuisinkin. Tarjoamme LVI-palvelut pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla osaavan ja alalle pätevöityneen henkilökunnan turvin. Työnsä osaava putkimies on painonsa arvoinen kullassa − ja tällä mittarilla mitattuna meidän yrityksemme voi erittäin hyvin. Tutustu palveluihimme tarkemmin verkkosivuillamme ja ota yhteyttä niin katsotaan, miten voimme olla parhaiten avuksi!

Hanakat – aina asiakkaan puolella

Hanakat on n. 80:n itsenäisen yrittäjän muodostama valtakunnan laajin LVI-myymäläketju. Asiantuntija, jonka tavoitteena on olla paikkakunnan johtava kuluttajille suunnattujen LVI-ratkaisujen ja kokonaispalveluiden toteuttaja.

Meillä on tahtotila: haluamme, että asiakkaidemme on helppoa asioida kanssamme. Siksi olemme tehneet asioinnista niin vaivatonta kuin mahdollista. Hän saa samasta paikasta niin oikeat tuotteet kuin niihin asiantuntevan asennuksen ja opastuksen.

Hanakoiden ajatuksena on, ettei se tarjoa vain tavaroita hyllystä vaan tutkii mitä asiakas tarvitsee, etsii hänelle yhdessä juuri sen oikean ratkaisun, nivouttaa sen aikataulullisesti kokonaisuuteen ja asentaa tarvittavat laitteet paikoilleen, käyttövalmiiksi. Näin asiakkaallemme syntyy selkeää säästöä edullisuuden lisäksi niin virheiden kuin ylimääräisten tavaroiden ostamisen välttämisestä, asioinnin vaivattomuudesta kuin energian käytön vähenemisestä.

Meille on tärkeää pitkäaikainen asiakkuussuhde. Olemme auttamassa aina, kun asiakkaamme tarvitsee apua. Ongelmien syntyessä tai tarpeiden ilmaantuessa hän tietää, mihin tulla. Ja kun laitteet alkavat tarvita huoltoa, hän tietää kenen puoleen kääntyä. Hän ei koskaan ole asiansa kanssa yksin.

Me tiedämme, että luottamus ansaitaan.

Höyrysulatus Palvelut Uudenmaan alueella

Höyrysulatus– OIKEA JA TURVALLINEN TAPA SULATTAA

Sulatamme vesijohdot, putkistot, viemärit, kaivot, rännit, pihat. Myös rakennuskohteiden sulatukset.

HÖYRYSULATUS ON OIKEA TAPA!

Jos huomaa vesiputken tai vesimittarin jäätyneen, sitä ei kannata lähteä sulattamaan itse, vaan sulatustyö kannattaa jättää lvi-alan ammattilaisen hoidettavaksi.

Ainoa oikea sulatustapa on höyrysulatus. LVI-alan ammattilainen osaa huolehtia paineiden purkautumisesta oikealla tavalla ja estää lisävahinkojen syntymisen sulatuksen yhteydessä.

Höyrysulatus Helsinki

Höyrysulatus Vantaa

Höyrysulatus Espoo

TUOTEMERKIT: Hanakat, Watman, Wavin, Pipelife, Fresh Ventilation, Velco, Puzer, Allaway, Savo, Vilpe, Climecon, Paroc, Enervent, Vallox, Grundfos, Uponor, Ouman, Ariterm, Purus, Vieser, Rej Design, Blanco, Franke, Sanka, Villeroy & Boch, Gustavsberg, Polaria, Ido, Panasonic, Mitsubishi, Sharp, Midea, Nibe, Purmo, Onnline, Haato, Jäspi, Hansgrohe, Oras


Palvelualue

Yrityksen sijainti
Helsinki

HelsinkiMalminkaari 1000700

Sijainti ja reitti

Malminkaari 10, 00700 Helsinki

60.25599925.02092
Katso reitti tähän osoitteeseenTilaa taksilogo

Talous- ja päättäjätiedot

Liikevaihto 2022

288 t.

Henkilöstö 2022

1

Enemmän taloustietoa

finder

Aukioloajat

Maanantai

00:00 - 24:00

Tiistai

00:00 - 24:00

Keskiviikko

00:00 - 24:00

Torstai

00:00 - 24:00

Perjantai

00:00 - 24:00

Lauantai

00:00 - 24:00

Sunnuntai

00:00 - 24:00

Tietoa

Lvi-Palvelu Kipinä Oy

Päätoimiala: LVI-alan työt

Malminkaari 10, 00700 Helsinki

Y-tunnus: 25874505

Puhelin: 010 322 1050

Email: info@lvipalvelu.fi

www.lvipalvelu.fi


Saatat olla kiinnostunut

Kaipaatko minilomaa?

Day Spa

Bed and breakfast

Elämysmatkailu

Lomaosakkeet, lomahuoneistot

Haluatko uudistaa hiustyylin?

Kampaamot ja parturit

Parturi

Lataa Fonecta Caller sovelluskaupasta

Sovelluksella haet yhteystietoja ja tunnistat saapuvat puhelut

App StorePlay Store

Fonecta Caller

Caller Pro -tilaus

Fonecta Caller

Usein kysyttyä

Anna palautetta