Laadukkaita sosiaalipalveluja vankalla ammattitaidolla.

Loimaan Kotipesä on 14-paikkainen Loimaalla, Hirvikosken kaupunginosassa toimiva kodinomainen lastensuojeluyksikkö joka on toiminut vuodesta 2011 lähtien. Kotipesällä on kaksi 7-paikkaista osastoa,Oiva ja Helmi. Tämän hetkinen lapsiryhmämme koostuu 7-17-vuotiaista lapsista. Moniammatillisella henkilökunnallamme on laaja-alaista kokemusta lastensuojelusta, erityisesti traumatisoituneiden ja kiintymyssuhdehäiriöisten lasten hoidosta ja kuntoutuksesta. Teemme tiivistä yhteistyötä Kotipesän perhepalveluiden kanssa esimerkiksi jälkihuoltoon siirryttäessä.

Palvelemme suurella sydämellä.

Sijaishuoltoyksikkö

Tarjoaa turvallisen kodin, ammattitaitoista ja yksilöllistä hoitoa ja kasvastusta, ympärivuorokautista tukea ja turvaa avohuollon tukitoimena sijoitetuille ja huostaanotetuille lapsille ja nuorille.

Perhepalvelut

tarjoaa tukea lapsille, nuorille ja perheille heidän kehitysympäristössään. Palvelumuotojamme ovat tuettu asuminen, perheohjaus ja tehostettu perhetyö, ammatillinen tukihenkilötyö ja jälkihoitotyö. Tuetun asumisen palvelussa käytössämme on asunnot itsenäistyville nuorille tai perheille samassa perhepiirissä toimitilojemme kanssa.

Loimaan Kotipesä Oy, Loimaa
Loimaan Kotipesä Oy, Loimaa
Loimaan Kotipesä Oy, Loimaa
Loimaan Kotipesä Oy, Loimaa