Lähetä viesti
Lähetä viesti

Rakennus- ja remonttipalvelut Lappeenrannasta

Olemme lappeenrantalainen perheyritys, ja palvelemme niin yksityisiä kuin yrityksiä pienkoneurakoinnin, vihertöiden ja talvikunnossapidon saralla laajalla ja tehokkaalla kalustollamme. Kauttamme löydät myös rakennus- ja remontointipalvelut. Olemme toimineet vuodesta 2008 lähtien. Yrityksemme tunnetaan vastuuntuntoisesta ja laadukkaasta palvelusta. Pyrimme toteuttamaan toimeksiantomme huolellisesti ja tehokkaasti; tehdään niin kuin itselle tehtäisiin.

LKK Palvelut toteuttaa moninaiset rakennus- ja remonttitoiveesi vuosien kokemuksella! Kauttamme löydät palvelut rakennuksen pohjatöistä viimeistelytöihin. Lisäksi teemme myös erilaisia puutöitä, kuten laitureita, terasseja ja aitoja kehikoista paikan päällä asennukseen asti.

Suoritamme myös remontteja, kuten pinta-, keittiö-, sauna- ja huoneistoremontteja! Remontoimalla nostat talosi tai mökkisi arvoa ja viihtyvyyttä kerta heitolla. Muistathan, että voit myös hakea kotitalousvähennystä rakennus- ja remontointitöihin!

Uutena palvelunamme esittelemme mökkitalkkaroinnin. Tarjoamme monipuoliset mökkipalvelut Lappeenrannan ja Etelä-Karjalan alueella. Räätälöimme asiakkaan kanssa henkilökohtaisen palvelukokonaisuuden, ja hinta muodostuu kokonaisuuteen valituista palveluista.

Toteutamme viherrakentamista luotettavasti ja laadukkaasti. Meiltä löydät apua myös suunnitteluun. Hyvin pidetyt, uudet työkoneet ja -laitteet sekä osaavat rakentajat takaavat onnistuneen lopputuloksen. Hoidamme myös maamassojen hankinnan ja kuljetuksen sekä tuotteiden kierrätyksen. Monipuolisella kalustollamme onnistuvat suurtenkin maamassojen siirtäminen. Myymme myös itseseulottua multaa! Muistathan, että pystyt hyödyntämään kotitalousvähennyksen esimerkiksi vihertöiden kuluissa!

Talvikunnossapitoon kuuluu olennaisena osana lumenluonti ja liukkauden torjunta. Myös kasaantuvan lumen poiskuljetus kuuluu tärkeänä osana talven kiinteistöhuoltoon. Tärkeintä talvikauden töissä on ennakointi ja tarkka suunnittelu. 24/7 päivystyksemme osaa ennakoida ja varautua lumentuloon. Laajalla ja monipuolisella aurauskalustollamme niin asuinkiinteistöjen kuin teollisuushallien pihat aurautuvat hetkessä puhtaiksi. Laadukas talvikunnossapito päättyy keväisin harjauksiin, jotka suoritamme vesisuihkulla varustetulla kauhaharjallamme.

Pienkoneurakointia toteutamme Avant 760i -työkoneella, joka on varustettu trukkipiikeillä sekä sora-, siipilumi- ja kombikauhoilla. Lisäksi käytössämme on kaivuri, kauhaharjalaite, ruuvisirkkeli, puunhalkaisukone, kippiperävaunu ja ruohonleikkuri.

Kaiken tämän lisäksi vuokraamme myös juhlatelttoja! Vuokrattavana on joko 4mx8m pikateltta tai 5mx8m juhlateltta.

Laitamme Kujat Kuntoon - oli kesä tai talvi!

Tervetuloa tutustumaan kotisivuihimme ja palveluihimme!

LKK Palvelut Oy, Lappeenranta
LKK Palvelut Oy, Lappeenranta
LKK Palvelut Oy, Lappeenranta

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.