murupolku logo/Liikennöinti/Tilausajo Forssa/Linjaliikenne Kivistö Oy

Linjaliikenne Kivistö Oy - mukaansatempaavia matkoja jo yli 90 vuoden ajan

Linjaliikenne Kivistö Oy on tarjonnut mukaansatempaavia matkoja jo yli 90 vuoden ajan. Tänä päivänä harjoitamme linja-, tilaus-, sekä taksiliikennettä Forssan, Karkkilan ja Vihdin talousalueilla sekä pääkaupunkiseudulla. Reipashenkinen henkilökuntamme tarjoaa sinulle asiantuntevaa palvelua. 20 linja-auton voimin tarjoamme mukavia matkoja niin linja- kuin tilausajoliikenteessä. Olkoonpa päämääränne kotimaan lähipaikkakunta tai ulkomaan kaukainen kohde, me tarjoamme käyttöönne asiansa osaavan kuljettajan ja tarkoitukseen soveltuvan bussin niin suurille kuin pienille ryhmille.

Tilausajot

Tilausajomatka on paljon muutakin kuin pelkkä kuljetustapahtuma sillä se on tärkeä osa ryhmämatkaa. Olemme alusta alkaen sydämellä mukana matkanne järjestelyissä. Autamme teitä mielellämme sekä reitti-, että aikataulusuunnittelussa. Halutessanne järjestämme puolestanne myös ruokahetket, yöpymiset ja kaiken, mitä matkan aikana tarvitsette.

Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Vihdissä ja Forssassa. Teemme läheistä yhteistyötä Forssan Matkatoimiston kanssa, joka on rekisteröitynyt ja vastuullinen matkanjärjestäjä, ja jonka kautta onnistuu koko matkapaketti kuljetuksesta majoitukseen.

Hyvin varustellussa kalustossamme on valinnanvaraa 19-paikkaisesta pikkubussista aina 57-paikkaiseen charter-bussiin. Kaikissa autoissamme on yksi ylimääräinen vaihde - mukava kuljettajamme, joka takaa sen, että matkanne sujuu juuri niinkuin pitääkin, eli erinomaisesti!

Linjaliikenne

Tarjoamme asiakkaillemme luotettavaa ja mukavaa linjaliikennettä vuosien kokemuksella. Ajanmukainen kalustomme sekä mukava ja osaava henkilöstömme kyyditsevät sinut nopeasti ja mukavasti määränpäähäsi. Kivistön bussit ovat tuttu ja turvallinen näky niin maaseutujen kyläteillä kuin suurilla valtateillä.

Harjoitamme linjaliikennettä Lounais-Hämeessä, pääkaupunkiseudulla sekä Vihdin ja Karkkilan talousalueilla. Asiakkaanamme käytössäsi ovat monipuoliset maksu- ja lipputuotteet.

Taksi

Harjoitamme taksiliikennettä Forssan seudulla, kahdella 8-paikkaisella, vaihtoehtovarusteisella taksilla. Kauttamme hoituvat ammattitaitoisesti myös lentokenttä- satama- ja paarikuljetukset. Mikäli tarvitset kuljetusta pienemmälle ryhmälle tilausajoon – pyydä tarjous!

Matkapaketit

Olemme tehneet teille valmiiksi mukavia matkapaketteja joita voitte helposti varata verkkokauppamme kautta. Yhteistyössä Forssan matkatoimiston kanssa, hoidamme teille kaikki matkajärjestelyt sujuvasti.

Oli kohteena sitten kotimaan nähtävyydet, Viro, Ruotsi tai jokin kohde Euroopassa, Kivistön bussi vie aina perille!

Linjaliikenne Kivistö Oy, Forssa
Linjaliikenne Kivistö Oy, Forssa
Linjaliikenne Kivistö Oy, Forssa
Linjaliikenne Kivistö Oy, Forssa

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Su
Suljettu
Ma
09:00-15:00
Ti
09:00-15:00
Ke
09:00-15:00
To
09:00-15:00
Pe
09:00-15:00
La
Suljettu
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Linjaliikenne Kivistö Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.