murupolku logo/Ravintola/Ravintola Huittinen/Liikenneasema Härkäpakari

Tervetuloa monipuoliseen Härkäpakariin!

Kahvila-Ravintola Härkäpakarissa on tarjolla on syötävää pikkupurtavasta A la Carte-annoksiin.

Monipuolinen aamupala on tarjolla joka päivä kello 10 asti. Lounaspöydästä löytyy päivittäin lähiseudun raaka-aineista valmistettua perinteistä maukasta kotiruokaa. Mikäli et ehdi syödä ravintolassa, pakkaamme lounaan mukaasi. Saatavilla on myös herkullisia A la Carte -aterioita moneen makuun aina klo 21.30 asti. Erityisruokavaliota noudattaville on tarjolla laktoosittomat ja gluteenittomat vaihtoehdot.

Pikaruokaa tarjoilee Hesburger ja ostokset voit tehdä päivittäistavaramyymälässämme. Laukkucenterin valikoimiin kuuluu mm. matkalaukut. Polttoaineen saat Neste Oil -asemalta. Ravintolasta saat myös tuliaiset. Myytävänä on kukkia, lahjatavaraa, kotimaisia Maija Peltosen käsintehtyjä kynttilöitä sekä leluja. Hyvästä ja runsaasta makeisvalikoimastamme löytyy mm. Urjalan makeistukun erilaiset karkit.

Valikoimissamme on saatavilla lisäksi monipuoliset autotarvikkeet. Kahvilan palveluihin kuuluu myös Veikkauksen Online-pelipiste. Asiakaspaikkoja on noin 200 sekä 20 hengen kokoustila.

Huittisten kaupungin matkailun infopiste sijaitsee kesäisin Härkäpakarin piha-alueella ja talvisin Hesburgerin tiloissa Härkäpakarin sisällä.

Liikenneasema Härkäpakari, Huittinen
Liikenneasema Härkäpakari, Huittinen
Liikenneasema Härkäpakari, Huittinen

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.