Life coach Marko Ilmari, Vantaa
Life coach Marko Ilmari, Vantaa
Life coach Marko Ilmari
Tmi Marko Ilmari
Y-tunnus:
2972499-3
Lähetä viesti
Lähetä viesti

Life coach Marko Ilmari

Tarjoan valmennusta niin yksityishenkilöille kuin myös isommillekin ryhmille. Jatkossa tulen tarjoamaan myös verkkokursseja.

Olen itse aikaisemmin omannut elämänasenteen, jonka mukaan minun ei kannattaisi tavoitella unelmiani. Ajattelin, etten kuitenkaan onnistuisi. Ja se piti paikkansa. Ei siksi että niin oikeasti olisi, vaan siksi, koska uskoin niin.

Sitten jotakin tapahtui. Oivalsin sen, kuinka tärkeää on keskittää aikansa ja energiansa vain yhden tärkeän tavoitteen saavuttamiseen. Siitä eteenpäin keskityin vapaa-ajallani vain ja ainoastaan valmentajaksi ryhtymiseen.

Nyt voin valmennuksissani auttaa sinua keskittymään omaan tavoitteeseesi, tai unelmaasi, ja pitäytymään siinä. Saat kertoa minulle elämäntilanteesi siinä laajuudessa kuin haluat. Kun pääsen selville tilanteestasi, selvitämme tavoitteesi ja katsomme, miten pääset siihen.

Kuka olen ja mitä teen?

Olen Marko Ilmari ja toimin life coachina. Autan ihmisiä löytämään inspiraation heidän tärkeimpien tavoitteidensa saavuttamiseen.

Tällaisia tavoitteita voivat olla esimerkiksi elämäntapamuutokset, muutokset ihmissuhteissa, tai vaikka uuden ammatin opiskeleminen. Joku puolestaan haluaisi vain elää vapaammin, mutta ei tiedä, mistä lähteä liikkeelle.

Jos sinullakin on jokin tällainen tavoite, tai unelma mielessäsi, tärkeintä on, että et pelkää epäonnistumista. Siitä alkaa onnistumisen prosessi.

Valmennukset

Tarjoan henkilökohtaisia valmennuksia kasvotusten, videopuhelun välityksellä ja puhelimitse. Lisäksi tarjoan ryhmävalmennuksia toiveiden mukaisesti. Odotettavissa on myös ainakin yksi verkkovalmennuskurssi.

Valmennuksillani on täysi 100 %:n tyytyväisyystakuu: Jos valmennuksestani ei ole sinulle hyötyä, saat maksamasi rahat täysimääräisinä takaisin.

Ota minuun yhteyttä soittamalla tai sähköpostitse niin keskustellaan lisää!

Life coach Marko Ilmari, Vantaa
Life coach Marko Ilmari, Vantaa
Life coach Marko Ilmari, Vantaa

Aukioloajat

Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Sopimuksen mukaan.
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Life coach Marko Ilmari

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.