Lähetä viesti
Lähetä viesti

Suomi on rakennettu Leijona - työvaatteissa

Olemme vaatettaneet fyysisten töiden ja vaativien olosuhteiden rautaiset ammattilaiset vuodesta 1954 alkaen. Reilun puolen vuosisadan aikana on käyty läpi suuria muutoksia niin koko työelämän kuin sen työvaatteille asettamien vaatimusten näkökulmasta. Perinteikkäistä sinisistä puuvillahaalareista on kuljettu pitkä matka tarkkoihin työvaatestandardeihin tai samanaikaisesti tulelta, valokaarilta ja kemikaaleilta turvaaviin teknisiin monisuoja-asuihin.

Kehitysaskeleet olemme ottaneet yhdessä asiakkaidemme kanssa. Uskomme, että entistä turvallisemmat, toimivammat ja mukavammat työvaatteet luodaan työn äärellä, käyttäjää kuunnellen. Hän arvioi viime kädessä ovatko tekemämme ratkaisut onnistuneita auttavatko ne häntä onnistumaan työssään.

Kattavaa työvaatevalikoimaamme tukee periksiantamaton palveluasenteemme. Ammattitaitomme on asiakkaidemme käytössä läpi tuotteiden elinkaaren, konsultoinnista kuljetuksiin ja profiloinnista pesulapalveluihin.

Palveleva - Leijona

Suhtaudumme työ- ja suojavaatteisiimme tuottavuutta parantavina työvälineinä ja etsimme jatkuvasti uusia keinoja auttaa sekä työntekijää, työsuojeluvastaavaa että päättäjätasoa omalla asiantuntemuksellamme.

Leijona pukee mitä erilaisimpiin työtehtäviin ja -olosuhteisiin aina työn turvallisuus, asujen toimivuus ja viihtyvyys sekä ulkonäkövaatimukset huomioiden. Oma suunnittelu- ja tuotekehitys yhteistyössä sekä asiakkaan että materiaalitoimittajien ja muiden asiantuntijatahojen kanssa takaa asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiin ja toiveisiin parhaiten soveltuvat työvaateratkaisut, sisältäen myös logistiikkapalvelut. Osana Fristads Kansas konsernia pystymme tarjoamaan kansainvälisestikin toimivan jakeluketjun.

Teemme yhteistyöta pesuloiden kanssa. Tarvittaessa saat Leijona työasullesi pesu-, hoito- ja huoltotoimenpiteet kauttamme.

Yhteistyökumppaneillamme on laaja ja pitkäaikainen kokemus työvaatteiden pesusta, hoidosta ja huollosta.

RAUTAISTA TIETOTAITOA TURVALLISUUDESTA

Leijonalla on yli puolen vuosisadan aikana hankittu asiantuntemus ammattilaisten tarpeista ja työturvallisuuteen liittyvistä määräyksistä.

YKSILÖLLISTÄ PALVELUA JA AITOA LISÄARVOA

Tavoitteenamme on pitkäaikaiset ja luotettavat asiakassuhteet, joissa konkretisoituvat.

•henkilökohtainen palvelu

•aktiivinen vuoropuhelu

•asiakkaan työtä helpottavat, räätälöidyt ratkaisut

SUOMALAISTA LAATUA JA SUORASELKÄISYYTTÄ

Olemme ylpeitä kotimaastamme ja takaamme korkean laadun omalla suomalaisella suunnittelulla sekä tarkalla valvonnalla.

Leijona Group Oy, Savonlinna
Leijona Group Oy, Savonlinna
Leijona Group Oy, Savonlinna
Leijona Group Oy, Savonlinna

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.