Varaa aika
Varaa aika

Vuoden luontoyritys 2020

Lehtosuon Hoitoturve tarjoaa turvehoidot koko keholle. Hoida ihoasi, terveyttäsi ja mieltäsi 100% luonnollisella hoitoturpeella! Turvehoitomme ovat menestyksekkäästi auttaneet esimerkiksi lihassärkyjen ja ihottumien hoitoon. Olemme turvetuotantoon erikoistunut yritys, jolla on pitkät perinteet turpeen nostossa ja jatkojalostuksessa. Jalostamme turpeesta enimmäkseen hoitoturvetta ja teemme LehtoPeat turvetuotteita, jotka kaikki löytyvät verkkokauppamme laajasta valikoimasta.

Hoidot ja tuotteet ovat myös erinomaisia lahjoja, tutustu valikoimaamme nettisivuiltamme!

Turvehoidot

Käytämme Lehtosuon Hoitoturvetta kaikissa turvehoidoissamme, jota on käytetty menestyksellä mm. ihottumien, aknen, hiuspohjan, säärihaavojen, lihassärkyjen, nivelvaivojen, reumaattisten kipujen, turvotuksen, verenkiertohäiriöiden, kuukautiskipujen, vaihdevuosivaivojen ja eturauhasvaivojen hoitoon. Kokohoito soveltuu reumasäryn, kulumien ja urheiluvammojen hoitoon. Turve tehostaa merkittävästi aineenvaihduntaa ja turpeessa olevat bioaktiiviset aineet hoitavat ihoa. Akuuteissa tulehduksissa ja urheiluvammojen hoidossa käytetään kylmää turvetta, joka rauhoittaa tulehdusta ja nopeuttaa urheiluvammojen paranemista.

Hoitovalikoimamme on todella laaja, löydämme varmasti juuri sinulle sopivan hoidon. Tarjoamme nyt myös turvesaunoja Juhlakeskus Amorissa!

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika!

Tuotteet

Verkkokaupassamme on kaikki tarvittavat tuotteet turvehoitoihin ja turpeen hyödyntämiseen kotona. Kaikki tuotteet on tehty itse Lehtosuon Hoitoturpeesta omasta yrityksemme omistamasta suosta. Halusit sitten pihkavoidetta, turveshampoota tai turvenaamioita, verkkokaupastamme löytyy kaikki tarvittava koko kehollesi!

Tietoa turpeesta

Turve on maatunutta suokasvillisuutta, pääasiassa rahkasammalta ja sarakasveja. Se on 100% luonnontuote, siihen lisätä mitään, eikä siitä poisteta mitään. Turve tutkitaan tarkasti aina ennen hoitokäyttöön ottoa ensin maastossa ja vielä laboratoriossa, geologian tutkimuslaitoksessa. Turpeen puhtaus varmistetaan hygieniatestein ja tällä varmistetaan, ettei turpeessa ole raskasmetalleja tai muita haitallisia alkuaineita. Kaiken kaikkiaan hoitoturpeessa on yhteensä 33 eri alkuainetta.

LehtoPeat Oy Kokkola, Kokkola
LehtoPeat Oy Kokkola, Kokkola
LehtoPeat Oy Kokkola, Kokkola
LehtoPeat Oy Kokkola, Kokkola
LehtoPeat Oy Kokkola, Kokkola
LehtoPeat Oy Kokkola, Kokkola
Tuotemerkit
LehtoPeat Spa, LehtoPeat

Kokemuksia yrityksestä LehtoPeat Oy Kokkola

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.