Lapin Kaamosliha Oy

Lapin Kaamosliha Oy on Lohinivalla toimiva perheyritys, joka myy kotimaista riistalihaa. Laajaan tuotevalikoimaamme kuuluu laadukas riistaliha eri muodoissa, kuten karhunliha, poronliha, hirvenliha, villisianliha, lampaanliha ja naudanliha.Teemme rahti- ja tilaustyönä myös makkarat, savulihat ja säilykkeet. Korkean laadun takaa yrittäjien ammattitaito ja tuotteiden kotimaisuus.

Olemme myös erikoistuneet ruokapalveluiden hoitamiseen kaikenlaisissa tapahtumissa sekä vuokraamme paellapannuja.

Pitopalvelu;

Tarjoamme kattavan valikoiman niin perinteisiä lapinruokia kuin makuja tämän hetken trendeistäkin. Miltä kuulostaisi Varrasvillisika, karhunkäristys tai varrasporo?

Menukokonaisuudet räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan aina pienistä kokoustilaisuuksista suuriin häihin saakka.

mahdollistaa loistavat puitteet onnistuneelle tilaisuudelle. Asiantunteva palvelumme auttaa häiden ja muiden tilaisuuksien suunnittelussa sekä varmistaa yksilöllistenkin toiveiden toteutumisen.

Saatavilla on myös juhlateltta tai kotatilat ikimuistoisen tilaisuuden viettoon paikanpäälle tuotuna. Kodan tunnelmassa luodaan onnistuneet hämyisät pienimuotoiset häät. Juhlateltta soveltuu tilaisuuspaikaksi tai ravintolaksi, niin suuriin pitoihin, tai tarvittaessa vaikka tansseihin orkesterin säestyksellä..

Asiakkaitamme ovat yksityisasiakkaat, yritykset ja ravintolat.

Lapin Kaamosliha Oy, Rovaniemi
Lapin Kaamosliha Oy, Rovaniemi
Lapin Kaamosliha Oy, Rovaniemi

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.