Lahden MP-Service Oy, Lahti
Lahden MP-Service Oy, Lahti
Lahden MP-Service Oy
Lahden MP-Service Oy
Y-tunnus:
2187293-2

Lahden MP-Service Oy tarjoaa kattavat palvelut moottoripyörien, mopojen, mönkijöiden, moottorikelkkojen, mopoautojen sekä perämoottoreiden omistajille. Kesäkaudella päätoimintamme kohdistuu moottoripyörien huoltoon sekä venepakettien kasaukseen. Talvella huollamme kausisäilytyksessä olevia moottoripyöriä ja veneitä. Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa mahdollisissa vahinkotöissä. Vahvuutenamme saman katon alta löytyy valtuutetut huoltopalvelut seuraaville merkeille sekä tietenkin kaikki varaosa ja jälkimarkkinointipalvelut. Suzuki, kawasaki, yamaha, honda, victory, polaris, derbi, piaggio, gilera, peugeot, tohatsu. Kauttamme saa myös palvelut harley-davidson pyöriin niin huollon kuin varaosien muodossa.

Yrityksen tarina

MP-Service on lahtelainen valtuutettu merkkihuolto. Samat tutut naamat ovat olleet huolehtimassa menopeleistä huoltamossamme jo lähes seitsemän vuoden ajan, osa jopa kymmenenkin vuotta. Tämä kertoo ammattitaidosta ja tietämyksestä, jonka jaamme mielellämme asiakkaidemme kanssa.

Nykyaikaiset ja siistit tilamme sijaitsevat Askonalueella ja venehuoltomme Jokimaalla.

Vahvuutemme on firman työntekijöiden yhteenkuuluvuus ja vastuunottaminen tehdyistä töistä. Teemme sen, minkä sovimme ja tilaisuuden tullen vähän enemmänkin. Vahvana merkkihuolto-organisaationa käymme vuosittain järjestettävillä huoltokursseilla, joten näin tunnistamme mahdolliset ongelmat nopeammin. Lisäksi meillä on kaikkiin edustamiimme merkkeihin testerijärjestelmät ja asianmukaiset erikoistyökalut. Näillä eväillä pyrimme säästämään asiakkaan aikaa ja rahaa.

Työllistämme kesäisin ammattikoulusta valmistuvia tai muuten päteviä alalle suuntaavia, ja annamme kannustimia tulevaan ammattiin. Pääosin kesätyötekijämme ovat olleet ammattikoulun pohjalta ajoneuvoasentajia, joilla on perustiedot hallussa.

Lahden MP-Service Oy, Lahti
Lahden MP-Service Oy, Lahti
Lahden MP-Service Oy, Lahti
Lahden MP-Service Oy, Lahti
Lahden MP-Service Oy, Lahti
Lahden MP-Service Oy, Lahti