murupolku logo/Hoivapalvelut/Hoivapalvelut Lahti/Lahden Lähimmäispalvelu ry
Lahden Lähimmäispalvelu ry, Lahti
Lahden Lähimmäispalvelu ry, Lahti
Lahden Lähimmäispalvelu ry
Lahden Lähimmäispalvelu r.y.
Y-tunnus:
0748650-9

Lahden Lähimmäispalvelu ry. on Lahden alueella toimiva yleishyödyllinen yhdistys, joka on perustettu vuonna 1987. Yhdistyksellä on ikääntyneille järjestettyä toimintaa.

Lahden Lähimmäispalvelu ry. on Lahden alueella toimiva yleishyödyllinen yhdistys, joka on perustettu vuonna 1987. Yhdistyksen toiminta sisältää ikääntyneille suunnattua kotipalvelua, projektitoimintaa ja vapaaehtoistoimintaa.

Yhdistyksellä on ikääntyneille järjestettyä toimintaa. Virtaa vapaaehtoistyöhön- toimintaa ja Kiinni elämässä-hanketta rahoittaa Raha-automaattiyhdistys.

Lisäksi yhdistyksellä on perinteistä vapaaehtoistoimintaa ja ryhmiä, joita ohjaavat myös vapaaehtoiset. Järjestämme ikääntyneille myös erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia ja olemme kehittäneet erilaista ryhmänohjausmateriaalia vanhustyöhön.

Yhdistyksen kotipalvelu on ammatti­henkilöstön antamaa luotetta­vaa apua ikäänty­neille ja pitkäaikaissairaille. Palvelu on asiakkaille maksullista ja siitä saa kotitalousverovähennyksen. Yhdistys on myös palvelusetelipalveluntuottaja.

Lahden Lähimmäispalvelu ry, Lahti
Lahden Lähimmäispalvelu ry, Lahti

Kokemuksia yrityksestä Lahden Lähimmäispalvelu ry

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.